2009-04-18

2009-04-17 ja -18, Immortal Metal Fest, Nokia sekä Sacrecy@Kuljun Majakka

Vuorossa olisi päivän verran örinää, ja sitä ennen päivän verran kasausta. Aamulla varastolla autoja pakatessa tuli kuitenkin tieto, että piti perjantaina lähteä illalla tekemään vielä Sacrecyn riparikeikka Kuljun Majakkaan. Se jäi mun ja Miksun nakiksi, ja jätettiin muutaman tunnin kamojen Nokialle pystyksen jälkeen jätimme muut jatkamaan ja lähdimme hoitamaan tuon alta pois.

Tuo Majakka on siis Lempäälän seurakunnan tila, eikä todellakaan ollut koolla pilattu. Ja tulihan se lujaa, onneksi on korvatulpat... Eipä siitä keikasta sen enempää. Tosin, ehkä ensi kerralla muistaa myös tarkistaa, että ei ole monokulmia ajettaessa auxit stereomoodissa... No, suurin osa bändistä kuitenkin ilmeisesti kuuli, eikä ketään vahingoitettu, niin hyvinhän se meni. ;) Huomasin tuon vain sen verran myöhään, että ei enää jaksanut alkaa vaihtaa asetuksia, kun olis pitäny kattoa monitorit kokonaan uusiksi.

Nokian päässä saatiin hallin ulko-ovi nostettua pois saranoiltaan, kun lifti jäi sen alle. Olihan tuossa metalliovessa lievä äheltäminen takaisin, mutta kyllä se sitten lopulta saatiin. Lisäksi tuli taas todettua, että mäkeen roudaus ei ole kivaa. Olisi enemmän kuin mukavaa (ja myös huomattavasti turvallisempaa) jos sen auton saisi vaakatasoon... Sekä Nokialla että kuljussa oli perä ylempänä. Auton ei tartte olla kovinkaan paljoa vinossa, kun se jo tuo huomattavasti lisää haastetta laatikoiden työntelyyn.

*haukotus* Vielä olisi kai neljä bändiä jäljellä, ennen kuin tästä tulee loppu. Yhden bändin joku jäsenistä oli joutunut sairaalaan, ja jotain muuta säätöä tullut, niin lopputuloksena tuo bändi ja toinen bändi soittavat molemmat lyhyet setit ilman mitään soundcheckejä. :) No, ratkaisuhan se on tämäkin...

Yllättävän hyvin on täällä mennyt, äänen puolesta siis. Toki kaikenlaista pientä harmia on ollut, mutta ei mitään katastrofaalista. Aikataulussakin ollaan pysytty vissiin minuutin tarkkuudella, tai jotain. Valot on vähän temppuillu, yksi vaihe putosi syötöstä pois, yksi liikkuvista rupesi ryppyilemaan ja tuollaista pientä, mutta hengissä vielä ollaan.

Saa nähdä koska on kotona, voi olla 3 tai 4 kello siinä vaiheessa. Eilen meni johonkin 23 asti, mutta ehdittiin käydä vielä pieni kierros kokeilemalla kuorkilla ajoa. Ihan kiva oli ajaa, niin sai taas vähän lisää varmuutta siihen. Ja tänään tultiin paikalle vasta 11 aikaan, ehdin käydä koirankin kanssa kolmen vartin lenkin aamulla kun heräsin sen verran ajoissa niin pirteänä. Ainut yllätys oli yön aikana satanut lumi, maassa oli muutama sentti lunta, ja mittari näytti -5 kun olin puoli yhdekseän aikoihin lähdössä ulos. Todennäköisesti kuitenkin sulanut varsin hyvin pois jo, kun aurinko porottaa jo sen verran lämpöisesti.

Mutta, jos nyt taas keskittyisi hommiinkin. Kohta kai pitäisi taas jotain bändivaihdoksia tehdä, ja kun on lavaroudarina, niin nuo vaihdokset ovat kiirusaikaa, muuten aika leppoisaa istuskelua tämä homma.

Yllättävän jouheasti sujui sitten purku loppujen lopuksi. Reilut pari tuntia tehtiin töitä, ja kalusto oli pakattu autoihin. Siitä sitten Pirkkalan ABC:lle syömään. Vaikka alunperin pitikin purkaa molemmat autot jo yöllä, niin Teemu totesi hampurilaisen ääreltä, että ei varmaan ketään haittaa jos purettavaksi jäisi vain yksi auto, oma lähellä oleva sänky kuulemma houkutteli sen verran paljon. Jostain kumman syystä ei löytynyt kauheasti vastustavia mielipiteitä asialle. ;) Kolmen aikoihin olin kotona, ja parikymmentä minuuttia myöhemmin sängyssä. Aamulla heräsin taas, kuten jo ennalta arvasin, ennen yhdeksää. No, onneksi on vapaapäivä sunnuntaina.

Nyt olisikin muutama päivä vapaata keikkailun osalta, ja torstaina sitten puoli kuuden jälkeen aamulla lähtö kohti Hämeenlinnaa. Siellä jotain firmakisoja puku päällä mikseriä päivystäen. Toki siis roudaukset tuohon päälle, ja niitä ei toivottavasti tartte puku päällä tehdä. ;) To-la vierähtääkin sitten siellä.

Ugh. Vaikenen taas vaihteeksi.

Ei kommentteja: