2008-11-13

2008-11-13, Maata Näkyvissä 2008, Turku

Pahoittelut siitä, ettei ole tullut oikein kirjoiteltua taas vähään aikaan. Meinaa vain (koulu)kiireet painaa sen verran pahasti päälle, ettei ole ehtinyt. Nyt oli kuitenkin sen verran aikaa täällä hotellihuoneessa istuessani, että päätin korjata tilannetta, ainakin vähän. :)

Eli, Maata Näkyvissä 2008 on tapahtuma, paikkana Turkuhalli ja Messukeskus, mutta allekirjoittanut pyörii vain tuolla hallin puolella. Ja kuten tageistakin näkeee, niin vidioottihommia tulin tekemään. Tosin, mitä se sitten käytännössä on tapahtuman aikana, niin ei hajuakaan vielä. Mutta eiköhän se siitä selviä jossain vaiheessa...

Ihan liikaa tuli taas vaihteeksi tavaraa tänne. 4 kuorma-autollista, joista yksi oli itse asiassa puoliperävaunurekka. Noihin mahtuu ns. muutama laatikko. Onneksi tosin isoilla firmoilla lähes kaikki laatikot ovat fillareilla, niin roudaus on jouhevaa. Ei tartte niin hirveästi kannella tavaroita kun niitä voi työnnellä. Itse asiassa, yksi roudarin tärkeimmistä käskyistä on "Jos saatavilla on pyöriä, niitä hyödynnetään, vaikka se vaatisi säätöäkin."

Niin, tiesin siis tämän olevan isohko tapahtuma, mutta silti totuus yllätti. Toisaalta, eipä sitä tapahtuman tekniikan kokoa ymmärrä ennen kuin itse ollut tekemässä. Näkee minkä verran se vaatii työtä. Tänään on ollut väkeä varmaan lähemmäs kolmekymmentä tuolla pyörimäsäs. Ehkä ylikin. En ihan tarkkaa määrää tiedä. Mutta, mikäs siinä kun joku kerran maksaa.

Mun piti alunperin tulla junalla, mutta sitten aloin miettiä, että Tampereelta on varmaan joku muukin tulossa tähän suuntaan, ja niinpä kyyti lopulta järjestyi. Pääsi henkilöautolla kotiovelta suoraan kisapaikalle. Vastapainoksi joutui roudaamaan myös RMC:n kalustoa, mutta ehkä sen nyt kestää tuon kyydin helpottumisen takia :)

Mutta, täytyy varmaan kohta miettiä tuota nukkumistakin, että jaksaisi huomenna. Kauheeta surffailua muutenkin tää viikonloppu kun pitää käydä sukulaisia katsastamassa pääkaupunkiseudulla.

Niin, kuvia on tullut jonkin verran napsittua. Josko niitä saisi tännekin asti.

Ei kommentteja: