2009-09-28

2009-09-05, RistiRock, Tampere

Oli kyllä taas sellainen viikonloppu, että mikään ei oikein lähtenyt. Siis ihan kokonaisuutena, ei pelkästään mun osalta. Tavaroita kaatuili, putosi, jumitteli, laitteet ei toimineet, yms. Jopa siinä määrin, että valomies-Hannun suihkuttaessaan ison osan vichystään lavalle, ei jaksanut edes kauheasti enää masentua asiasta. Totesi vaan, että olishan tää nyt pitäny arvata. :)

Seuraavassa lista noista epäonnen kohdista. 1) Sidefill-pino kaatui lähes, onneksi oli hyvin liinoitettu nippuun ja Hannu seisoi vieressä, niin ei kallistunut kuin ihan liikaa. Mutta pysyi pystyssä. :) Syynä trussia nostaessa pinoon takertunut kaapeli. 2) Valotiski Jands Vista T2 tai T4, en tiedä kumpi, ei lähtenyt käyntiin. Lopulta Helsingin suunnalta löytyi vapaa GrandMA ja yksi roudari pystyttiin onneksi irrottamaan hakemaan se sieltä. 3) Melkein katon rajassa olevan ketjunostimen ketjut tulivat alas trusseja nostaessa. Onneksi kukaan ei ollut alla, ja lavakaan ei ottanut pahasti osumaa. 4) Se vichy 5) autojen pakkaus/purku noin ylipäätään, laatikot vaan eivät käyttäytyneet niin nätisti kuin yleensä 6) Vietiin Hessun kanssa paineaitakuorma AkunTehtaalle, ja Hessu pudotti sen liftiltä. Se perinteinen 3 vs. 4 -napin käyttölogiikka, ja sekosi vähän napeissa. Onneksi tuo aitanippu ei pudonnut korkealta, eikä kaatuessaan osunut ihan varaston seinään. Mutta on muuten hankala yrittää siirrellä pumppukärryillä pehmeässä hiekassa tuollaista 8 paineaidan nippua.... Onneksi löytyi lopulta pari laudanpalaa siihen kärryjen alle, muuten olisi saattanut alkaa ahristaa. :) 7) bändien vaihdot eivät myöskään sujuneet yleisesti kovinkaan hyvin. Ihan kaikkea en ota syykseni, mutta toki muutamassa kohtaa olisi voinut olla huolellisempi.

Kaikesta tästä huolimatta, mitään ei hajonnut kovin pahasti, kukaan ei kuollut/loukkaantunut pahemmin, ja yleisöllä oli kivaa. Eli ihan onnistunut keikka siis, kuitenkin. :)

Meinasi vaan vähän aiheuttaa stressiä toi viikonloppu, kun oli myös kauden ensimmäinen TV-Wup samaan aikaan, ja sielläkään ei mikään toiminut. Mistä se johtuu, että silloin kun on kiire ja stressi, myös laitteet alkaa temppuilla ihan urakalla? Onkohan Mr. (S)Murphyllä mitään tekemistä tämän asian kanssa? Tietääkö kukaan?-)

Sekin kuitenkin saatiin loppujen lopuksi purkkiin, ainakin jossain määrin. Ja Pete pääsi harjoittelemaan editointia. Meillä on tuollakin vähän muutoksia edessä, ja toivotaan parasta. Lähinnä siis henkilökunnan osalta. Kohta ehkä myös kaluston, mikä olisi varsin positiivinen seikka... Lähinnä nauhoituspuoleen olisi kiva saada parannusta aikaan. Ei ole kivaa kun sen kanssa joutuu tappelemaan melkein joka kerta. Mutta kun Oikea Rauta(tm) maksaa vähän turhan paljon... :(

Bändeinä näissä kisoissa olivat: Cumina, Exit, HB, Hermanni & Joku, Idän ihmeet, Olli Helenius-trio, The Rain, Sacrecy, Starwar, Tera.

Kuviakin ehkä joskus. On ne jo koneella, vielä kun saisi tänne asti. :)

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Pikkuvikoja :)