2009-10-13

2009-10-04, Israel-tilaisuus, Helsingin Vanha kirkko

VR palveli jälleen.... Tai sitten ei. Piti siis mennä junalla, kun tuo vanha kirkko on sen verran lähellä Helsingin rautatieasemaa. Toisin kuitenkin kävi. Siinä vaiheessa kun Tampereen päässä oli junan lähtöaika muutettu 1h myöhästyväksi, niin totesin parhaaksi ottaa oman auton käyttöön. Siellä oli pendolino hajonnut jollekin sopivalle korpiosuudelle, mikä sekoitti Hki-Oulu -välillä rataliikenteen aika tehokkaasti.

Autolla kuitenkin selvisin ihan kivuttomasti, ja ainoastaan n. 7 min myöhässä. Toisaalta, eipä me kirkkoonkaan päästy ajoissa sisälle.... Pitihän tuosta kirjoitella korvausvaatimus VR:n suuntaan, mielenkiinnolla odotan kuinka käy. :) Korvausvaatimukseen tuli toki käyttämättömäksi jäänyt lippu, km-korvaus Tre-Hki-Tre sekä menetetyt 3,5h työaikaa. Junassa kun on ihan hyvä naputella koneelle "paperitöitä".

Eikä tuollainen kahdessa tunnissa setti pystyyn ole noin ylipäätään mikään kiva homma. Etenkin kun itse en ollut nähnyt kyseistä kalustoa koskaan, ja mukana ei ollut ketään toista oikeaa äänimiestä. Ai niin, ja tilaisuus toki tallennettiin moniraiturille LS9:n adat-kortin kautta. No, hengissä siitä selvittiin, ja taisi sinne raidoille jotain jopa tarttua. :) Tosin, ei ihan kaikkea, mutta aina ei voi voi voittaa etc. Kyselivät myös, että koska muutan Helsingin suuntaan, eli ei se ilmeisesti ihan penkin alle mennyt sitten kuitenkaan.



Voihan sen LS9:n toki noinkin pakata kuljetusta varten, mutta itse ehkä harkitsisin jotain toista metodia. ;)

Ei kommentteja: