2010-11-16

Kuvia keikoilta

Sain vihdoinkin uuden pöytäkoneen hankittua, ja kuvien arkistointiprojekti pääsi jatkumaan. Tässä nyt jotain paloja kuluneen vuoden ajalta. Eivät ole mitenkään kauhean hyvässä järjestyksessä, mutta no, koittakaa kestää. :)

Sen voisin vielä sanoa, että perinteisten rokkifestarien lisäksi on syksyn kuluessa tullut tehtyä enemmän ja vähemmän spesiaalijuttuja. Kolme kertaa oltu kauppakeskuksessa keikalla, kerran museossa, jne.



Ylisfestarit ja Anssi Kela. Jotenkin nostalgista päästä tekemään Kelalle monitorit, ja oli vieläpä ainoa monitoriukoton bändi näissä kisoissa...




Ylisfestarit ja Pete Parkkonen lavalla. Huomaa hieman erikoisempi soitin rokpop-bändillä. :) Puolessa välissä vaihtui kyllä sähköiseen versioon, kun basisti valitti kuntonsa loppuvan kesken.



Tenavien tohinat ja erään bändin perkussio-osasto. Huomaa peltiämpärit by Ikea.



Pitäähän sitä nyt hyvänen aika konserttiflyygeli olla mukana... Samainen bändi kyseessä kuin yllä.



Ristirock ja kyllä siellä se videopistekin jossain majailee... Olin siis kameran varressa tällä kertaa.



Ristirock ja väsähtänyt vidiootti.



Kiva välillä tehdä isoja kekkereitä ilman pakollista banaania. Tosin noiden roudattavuus ei aina ole ihan niin hyvä kuin ehkä nykyisten järjestelmien, mutta kuitenkin.



Nokia mission kesäkonferenssi osui siihen kuumimpaan aikaan heinäkuusta. Aika tukalat 4 päivää Metroareenalla. Onneksi oli tällaisia turvallisia tuulettimia huolehtimassa tilanteesta.



Likkojen sisustusilta Turtolan Kodin1:ssä.



Samainen sisustusilta. Lava muuten liikkui aika mukavasti tanssityttöjen alla. Arviolta 5-10cm edestakaisin, tytöt eivät kauheasti arvostaneet... :)



Idän Ihmeet Ideaparkissa, ja FOHin sijainti.



Samainen bändi lauteilla.



Pitäähän sitä nyt hyvänen aika kukka olla monitorimiksaajalla... Nokia Mission Downtown-toimipisteen avajaisista, jossa äänitettiin livelevy. Tulee ulos ehkä joskus, ja saattaa jopa sisältää jotain livenä nauhoitettua. ;)



Pitäähän sitä nyt kaiuttimenkin kuulla mitä lavalla tapahtuu... Samaisesta nauhoitushärdellistä.



Tein itse ja säästin, design by Pasi. :) Ei siinä, hyvin toi tuntui toimivan sen muutaman päivän ajan, mitä oli käytössä.



Kauppakeskus Elo, ja Ylöjärven yrittäjien pippalot. Hieman erikoisempi paikka juhlille.



Huomaa ammattimainen jalusta mikille.



Vähän erilainen paikka lavalle. Tanssibändi veti tuosta.



Puheet tulivat tältä lavalta.



Robottikamera.



Puhemikin lähes oscarin arvoinen eq-käyrä, eikös? :) Mikissä oli aivan posketon alapäähumina, jonka sai onneksi leikattua pois riittävän radikaalilla korjauksella. Sitten vielä leikattiin pari pahinta vinkutaajuutta pois, että pystyi vetämään. Eihän se hyvältä kuulostanut, mutta toimi. Ja puheessa nyt meni vielä ihan ok. Toisaalta, sääli ajaa tuollaista tavaraa d&b:n T10:en läpi.....

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitäs tuolla ristirockissa tapahtu kun niin kovin alko jossain kohtaa vasemmalla puolella PA paukkumaa ja rähisemää?

Olli kirjoitti...

Tarina kertoo, että siellä PA-prosessori rupesi hieman lakkoilemaan ja riehumaan. Boottaus taisi tällä(kin) kertaa olla ratkaisu. Sellaisia ne tietokoneet ovat. :)

Niin, eihän se siis mikään puucee toki ollut, mutta tietokone mikä tietokone. Digitaalivehkeitä nuo nykyään on pääosin.