2011-01-12

2011-01-06, -07 ja -08, Ilonpäivät, Sampola/Tampere

Viimeinen kerta tätä vuosittaista rutiinia. Ensi vuonna Ilonpäivät pidetään nimittäin Siilinjärvellä. En tiedä, toisaalta vähän haikeaa, mutta toisaalta ihan hyvä näin. Ainakin tuo Sampola paikkana alkoi jo vähän turhauttaa, eikä vähiten roudauksen takia... Sitten taas toisaalta, kyseessä on varsin leppoisa ja mukava keikka kuitenkin kaikilta osin, niin sellaisen poisjääminen on aina vähän sääli. Juttua viime vuoden tapahtumasta.

Kyseessä siis on King's Kids-työn vuosittainen tapahtuma, joka tähän mennessä on pidetty Tampereella. King's Kids-toiminnassa tanssilla ja musiikilla on tärkeä osansa, mikä näkyy tapahtuman ohjelmassa varsin pitkälti. Erilaisia tanssiesityksiä on useita, ja onpa siellä välillä ihan live-musiikkiakin esitysten taustalla.

Viikonloppu sujui pääosin ihan mallikkaasti, mitä nyt pienissä jutuissa mokailtiin ihan liikaa, mutta sellaista se elämä on. Ja kaikkia "mokia" ei voi edes laittaa meidän syyksi, kerrankin jäi CD tunnistumatta. Lisäksi ilmeisesti nuo mokat olivat pääosin taas niin pieniä, että se ei yleisöä haitannut, kiitoksia lähinnä sateli viikonlopun jälkeen. Sellaista se on kun samojen tyyppien kanssa tekee töitä, ja sopivalla asenteella. :)

Ehkä pahin itselle sattunut moka tuolla oli vasemman jalan skandaalin saattaminen hieman väärän sijaintiin. Olin siis kiipeämässä FX-räkin vierestä ylemmälle penkkiriville, ja siinä matkalla kolhaisin vähän räkkiä. Lopputuloksena yksi katkennut säätöpotikka D2:sta, ja kahden alemman M1:n säätöpotikoitten pyöräytys "muutaman" kierroksen verran. Alkoi kuulostaa laulu hieman jännältä, kun kaikuun oli päätynyt decay-ajaksi 14s... ;) Aika hyvin kyllä osuttu, vaikka itse sanonkin.

Ja sitten kuvakavalkadi. Olkaatten hyvät.Kuva salin takaa. Nouseva katsomo, eikä tietystikään mitään kunnon paikkaa mikserille. Mutta kyllähän sen casejen avulla saa penkkien väliin asemoitua. FX-räkki onneksi mahtuu juuri sopivasti penkkirivien väliin. :) Huomaa myös PA-kaiuttimien suuntaus. Ensimmäiset rivit jäävät kyllä aika huolella ulos niiden suuntakuviosta. Lisäksi tuo vasemman puoleinen subbari osoittaa vähän outoon suuntaan, vaikka kyllähän subbari toisaalta on "ympärisäteilevä"...Salin hieno valojen ristikytkentä. Ei liene ihan tältä vuosikymmeneltä... Tässä kohtaa täytyy tosin todeta, että koko rakennus on menossa isoon remonttiin tämän vuoden huhtikuussa, että eiköhän tuollekin osastolle jotain tapahdu.

Ei kommentteja: