2011-01-06

2010-12-30 ja -31, Nokia Mission uusi vuosi

Eipä mitään maata järisyttävää. Aika saman kaavan mukaan mentiin kuin aiempinakin vuosina, mitä nyt musiikkipuoli oli jälleen kerran pykälän järkevämpään suuntaan. Ei edes yhtä viulua tällä kerralla! Tosin, sinällään vähän koomista, että melkein eniten stressiä aiheutti vieraileva israelilainen artisti, silloin kun lauloi vain taustanauhansa kanssa. :) Kuvaa aika hyvin sitä, että tuo perusylistysbändi alkaa olla sen verran tuttu tapaus, että niiden kanssa pärjää jo varsin hyvin.

Vielä kun saisi järkevämmät monitorit käyttöön... Ja järkevämmän tiskin. Mutta, kyllä tuollakin nyt pärjää noissa kisoissa, kunhan vain saa eq:t monitoreille.

Mitähän vielä. Eipä siellä mitään ihmeitä tapahtunut, aikataulukin oli niin väljä, että kasauksen ja vedon välisenä yönä sai nukuttua yli 8 tuntia! Jotenkin oli vähän sellainen olo, että mitä me nyt on tehty väärin... :) Kiva kyllä välillä näinkin päin.

Ja sitten ne pakolliset kuvat.Lavastukseen kuului tällä kerralla led-molton taustalla, ja nuo hiutaleet edessä. Kunhan tuon led-virityksen sai toimimaan, niin varsin kivan näköistä jälkeä sillä sai aikaan. Kuva sinne ajettiin Hippotizerilla, milläs muulla...Ilmeisesti hiutaleet olivat jostain kierrätysmateriaalista, päätellen taustapuolen ulkoasusta... :)Tässä vielä kuva koko lavasta. Liikkuvia oli kolmisenkymmentä, muutama blinderi ja etuvalot. Valotiskinä GrandMA.Kuvassa tuon suomalaisen orkesterin pianisti, ja taustalla led-moltonia.Allekirjoittaneen jo tuttuakin tutumpi työpiste. Huomaa erityisesti nalle yläkulmassa. Näkyy vähän huonosti, mutta sijaitsi monitorilandian huutocomi-kaapin päällä.Edellisessä kuvassa näkynyt osasto hieman tarkemmin. Taaempi mikseri oli intercomia varten, pitihän se saada kuulumaan sekä FOHiin, monitorilandiaan että nauhoitukseen. Edessä oleva mikseri liittyi allekirjoittaneen kuuntelujärjestelmään. Ja läppäri nyt kuuluu aina vakiovarustukseen. Mukana tietysti ainoastaan Smaartin takia (monitorien viritys sekä rta/spektrogrammi keikan aikana), eikä missään nimessä nettiin pääsyn takia. Ehei.Vielä yksi kuva PA:n ripustuksesta. Tälläinen versio tällä kerralla. Ai niin, etupäässä oli Vi1 käytössä, jos jotakuta nyt kiinnostaa.

Huomenna pitäisikin lähteä kasaamaan toista vuotuista perinnettä, King's Kidsien ilonpäiviä. Ilmeisestikin on viimeistä kertaa Tampereella, katsotaan nyt sitten mitä vastaan tulee. Roudauksen kannalta tuo Sampola on kyllä hankala paikka, mutta sitähän se elämä on. Nyt vaikenen, ja lähden valmistautumaan saunaan. Tekee muuten ihan hyvää näin 16km hiihtolenkin jälkeen. :)

Ei kommentteja: