2008-02-05

2008-02-02, Nokia Missio, Lahti

Oli kyllä aika levoton keikka. Tai siis, tekniikkaväki oli aika levottomalla tuulella. Kuten alla olevasta kuvasta hyvin voi nähdä. Jonzu hyppäsi voltilla lumikasaan heti kun auto oli saatu purettua eikä mitään ollut vielä edes kasattu. Ja koska ekan hypyn aikana kamera oli jossain kuusessa, niin teki sen vielä uudestaan... Olikohan sillä jotain vaikutusta, että sali oli kaksien portaiden takana eikä siellä tietystikään ollut hissiä?Muutenkin päivä meni aika levottomissa tunnelmissa. Päivän aikana kuultua: Pianisti: "Tuota, katottaisko nyt tätä pianoa?" Miksaaja: "Joo-o, ihan on hieno piano kyllä. Kiva toi musta väri, ja jalatkin vaikuttaa varsin tukevilta. Ilmeisesti on ihan pätevä kapistus?" Pitää niitä muusikoita välillä yrittää kouluttaa, kun eivät olleet tulleet tekemään soundcheckiä vaikka siihen olisi ollut mahdollisuus... ;)

Niin, ja oli ihan kiva kun piti taas ennakkotiedot hyvin paikkaansa. Meille oli ilmoitettu kokoonpanoksi: rummut, basso, kahdet koskettimet, 4 laulua. Lopullinen kokoonpano oli: kahdet koskettimet, 2 laulua, kuoro, oboe, tenorifoni, rummut ja basso. Kolmen viimeisen soittimen kimpussa hääräili sitten vain 2 soittajaa, että vaihtoivat aika hyvin rooleja biisien väleissä. No, tää on tätä aina välillä.

Sitä kyllä ihmettelin, että miksi tämän vuoden puolella kaikilla keikoilla keli on jossain vaiheessa ollut huono. Useinmiten vieläpä siinä purun/kotiin ajamisen aikana... :)

Ai niin, sen voisin vielä mainita, että vaikka olimmekin tekemässä Nokia Missiolle ääntä, niin kyllä kyseessä oli silti allekirjoittaneen osalta Jonzun keikka, eikä mission. Sillä on oikeasti iso ero. Ihan oikeasti. :) Jos olisi ollut mission keikka, niin olisin tehnyt missiolle töitä, nyt tein Jonzulle.

Nyt onkin sitten muutama viikko väliä ennen seuraavaa keikkaa. Toisaalta ihan hyvä, niin saa taas elämää vähän järjestykseen kun on yksi isompi muutos tapahtunut. Parempi puolisko nimittäin lähti toisaalle opiskelemaan, ja on vain viikonloppuisin kotona. No, jos nyt sitten saisi viikolla tehtyä niitä koulujuttujakin...

Ja sitten lopuksi vielä se pakollinen(?) autokuva. Oltiin liikenteessä tuolla vihreällä Sprintterillä. Sekin on ihan kiva auto, mutta ei vain sisällä mitään herkkuja, toisin kuin valkoinen sisarensa, jolla kruisailtiin Helsingissä. Nyt alkaakin ihan kivasti olla jo käyty läpi kaikki ne autot, millä useinmiten tulee liikuttua. Katsotaan nyt, tuleeko jotain uusia tuulahduksia missä vaiheessa.

Ei kommentteja: