2008-03-23

2003-03-15, AK-bändin levynjulkkari, Tampere

Jälleen Aleksanterinkirkossa. Tällä kertaa oli onneksi "omaakin" kalustoa mukana, niin ei tarvinnut yrittää pärjätä pelkästään kirkon kalustolla. Tai no, Jonzunhan se mukana ollut kalusto on, mutta kuitenkin. Ohjelmassa oli siis AK-bändin (Auta Kanssamme taitavat olla noiden kirjainten taustalla olevat sanat) toisen levyn julkistuskeikka.

Aikataulun piti olla riittävä, mutta yllättäen olikin sitten sattunut päällekkäisyyksiä ja vaikka kalustoa pääsimmekin kasaamaan jo klo 14 aikaan, niin mökää sai alkaa pitää vasta puoli kuuden kieppeillä. Alun perin oli meille annettu ajaksi klo 15, ja voitte arvata, että bändi ei tuosta aikataulumuutoksesta oikein tykännyt. Meille se nyt oli ihan sama, olipa sitten aikaa säätää kaluston kanssa. Oli jotain ihan ihme brummiongelmia, ja vaikka saimmekin brummia vaimennettua huomattavasti pahimmasta tapauksesta, niin silti sen vielä kuuli kun kirkossa oli täysin hiljaista. Tosin, keikan aikana sitä ei kyllä sitten huomannut, ainakaan miksauspöydän tienoilla, joten eiköhän se ollut silloin riittävän hiljainen. Ja kyllä, sähköt oli vedetty oikeaoppisesti ja niiden olisi pitänyt olla kunnossa. Mutta joko paikan sähköissä noin ylipäätään on jotain hämminkiä, tai sitten remontin takia siellä on säädetty jotain vähän pieleen. Kuka tietää, mutta on meillä ennenkin ollut brummiongelmia tuolla. Olisi kyllä joskus ihan mielenkiintoista ihan ajan kanssa selvitellä noita, mutta no, siitä ei makseta, niin... ;)

Oli lisäksi alunperin tarkoitus roudata vähän valokalustoakin kirkkoon, kirkasta etuvaloa ja kirkasta sekä väriä taakse, lisäksi vielä kertojille "spottivalot". Kirkko oli kuitenkin remontissa, ja myös sähkötilanne oli hieman "niukka". Lopputuloksena oli, että saimme kaksi kilowatin Fresnelliä käyttöön. No, olipa edes jotain... Kuten eräs sukulaiseni toteaa, aina voi hävitä. ;)

Konsertti liittyi viikonloppuna Tampereen helluntaiseurakunnalla olleeseen lähetyskonferenssiin. Kyseessä oli rinnakkaistilaisuus samaan aikaan itse pääpaikalla olleen nuortentilaisuuden vaihtoehdoksi. Ihan hyvä ratkaisu, Wakeupissa oli nimittäin ollut ns. hieman porukkaa (olivat joutuneet jättämään väkeä ulkopuolelle kun saliin ei ollut enää voinut päästää lisää väkeä...), ja lisäksi Wakeup ei kuitenkaan oikein sovi ohjelmaltaan (tai äänenpaineiltaan) välttämättä kovin hyvin vanhemmalle väelle... ;)

Itse toimin lähetyskonfassa matkatavarapisteessä pari tuntia joka päivä. Oli ihan kivaa vaihtelua ainaiseen miksaukseen. Täytyy kyllä myöntää, että olin kuitenkin pystyttämässä kalustoa saalemille... Että ihan täysin ei päässyt niistäkään irti.

Nyt pääsiäisenäkin olisi ollut keikkaa tarjolla, mutta piti lähteä käymään anoppilassa Torniossa, niin joutui tuosta nakista kieltäytymään. Ensi viikolla kuitenkin pääsee taas tositoimiin. Alkuviikko olisi tarkoitus olla hommissa yhdellä talotyömaalla Nastolassa (tarkkaavaiset lukijat saattavat jo arvata mikä työmaa on kyseessä. Vinkkinä muille, asiaa on sivuttu vanhassa blogissani viime heinäkuussa... Osoite siihen on tuossa sivun oikeassa reunassa.) Loppuviikosta on sitten parina iltana kovaa meininkiä odotettavissa Nastolan Nuokulla (siellä tuli käytyä viime huhti-/toukokuussa). Ohjelmistossa pitäisi ilmeisestikin olla Think Twice (viimeisiä hetkiä päästä kuulemaan tätä bändiä, loppu häämöttää jo...), Trabant (tai siis Trabantin kavereita jollain kokoonpanolla...), Hiskia ja jotain muita paikallisia poppoita. Ihan mielenkiinnolla tuota odotan, kun ei vähään aikaan kuitenkaan ole joutunut miksauspöydän ääressä istumaan. Mutta, eiköhän se hyvin mene. Tällä hetkellä yritän saada syötettyä Think Twicen uusimman levyn biisejä selkärankaan, kun heiltä tulee kyllä valomies, mutta ei miksaajaa. Joskus näinkin. :)

Täytyy nyt katsoa, josko tuolta lähetyskonffasta olisi edes jotain kuvamateriaalia. Siellä oli vain kuvaaminen turvallisuussyistä kielletty, niin itse ei tullut niin hirveästi räpsittyä. Mutta ehkä jotain. Nastolasta yritän kyllä sitten saada vähän enemmän kuvia, vaikka omaa kameraa ei saakaan mukaan.

Mutta, näihin kuviin ja tunnelmiin.

Ei kommentteja: