2008-03-09

2008-03-08, Wake Up, Tampere

Jälleen kerran saatiin kivaa materiaalia purkkiin. Täytyy nyt myös toivoa, että sitä kivaa materiaalia on tarpeeksi paljon. :) No, eiköhän sitä ole.

Allekirjoittanut vaan kämmäsi muutamassa jutussa vähän turhan paljon, mutt a noiden ei kai pitäisi näkyä lopputuloksessa... Kun kerran tavaraa saatiin nauhalle ja se näytti ihan hyvältä, niin eiköhän editoija sitten hoida loput, eikös juu? ;) Ai niin, oli vähän henkilöstövajausta, niin toimin sekä käyttiksenä että kuvaussihteerinä. Onneksi kaikki toimi kuvausten aikana ilman ongelmia, koska muuten olisi mennyt aika hankalaksi jos kuvaussihteeri olisikin yhtäkkiä joutunut kiitämään korjaamaan jotain.

Tuolla on viikon päästä vähän isompi konferenssi, ja sitä varten vuokrattua tekniikkaa oli nyt jo käytössä. Vuokramiksauspyötä oli jo niin iso, että yksi räkki keikkui aition laidalla, onneksi ei tarvitse itse olla selittämässä kenellekään estetiikkapolisiille, miksi se on siinä... ;) Valokalustoakin oli vähän ylimääräistä, mutta koska trussi oli 20cm liian pitkä, niin sitä ei saatu nostettua ylös. Tuumittiin kyllä, että vedetäänkö rautasahalla pätkä trussista vai sahataanko seinään reikä, mutta ei sitten viitsitty kuitenkaan.

Saa nähdä joutuuko sitä miksaamaankin muutaman viikon päästä, ja ihan oikeita bändejä. Tosin, niillä kyllä saattaa olla omakin kaveri mukana... Mikä toisaalta voisi olla ihan hyvä juttu. Mutta, siitä tarkemmin sitten, ehkä. Nyt tekemään jotain ihan muuta.

Ei kommentteja: