2008-04-27

2008-04-12, Jonzun ja Hannen häät, Punkaharju

Saatiin nyt sitten tuokin pariskunta naimisiin. Ihan hyvä vain. :) Ja yllättäen joutui sitten allekirjoittanut roudaamaan, mutta mielelläänhän sitä kaverin häissä. Ja etenkin kun Jonzun kanssa muutenkin tullut pari kertaa työnneltyä laatikoita... Ai niin, ja piti mun vielä laittaa häämarssit soimaan IPodilta. Mutta, mun mielestä ei voi vaatia, että miksaaja osaisi käyttää semmoista... Ihan liikaa nappuloita. ;)

Niin, blogini lukijat varmaan tietävät ketkä ovat kyseessä joten ei siitä sen enempää. Juhlapaikkana oli kuitenkin Punkaharjun Valtionhotelli, joka ei voisi paremmalla paikalla oikeastaan sijaita. Tai siis kauniimmalla. Punkaharjulla vierailleet tietävät kyllä mitä tarkoitan.

Mitähän noista häistä muuta sanoisi. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi, väkeä oli ja ohjelmaakin löytyi. Se kyllä tuli huomattua, että jos kahvilla on vain kakkua tarjolla, niin sitä kuluu aivan hervottomat määrät. Ihmiset ottavat ihan järkyttävän kokoisia paloja. Todennäköisesti jos olisi edes paria keksilaatua tms. tarjolla, niin kakkuakin kuluisi vähemmän. Mutta, kyllä sitä kaikille kuitenkin riitti.

Tässä vielä pari kuvaa tuolta häistä. En tiedä ampuuko Jonzu (tai Hanne?) mut, mutta menkööt. ;)



Kuvassa hääparin lisäksi morsiamen sisarukset.



Hääpari ja joku tuommoinen kumma hiihtäjä tuolla. Taisi kuulua joukkoon morsiamen kaverit. ;)



FOH (eli siis allekirjoittaneen työpiste) kirkossa. Rokrok ja silleen.



Ja lopuksi vielä kuva hääautosta.

Onnea nuorelle parille ja älkää unohtako kavereitanne!

Ps. Ei sen puoliskon kanssa tarvitse ihan koko aikaa viestitellä, kyllä se muutaman tunnin kestää erossa, eikö niin Sampsa? ;)

Ei kommentteja: