2008-04-27

2008-04-25, Nokia Missio, Helsinki

Taas kerran tuli käytyä tuolla, eli siis Helsinkin Vanhassa Kirkossa tekemässä ääntä Nokia Mission tilaisuuteen. Se olikin sitten viimeinen kerta tänä keväänä, kun seuraavalla kerralla pitää olla roudaamassa tuon miksauskurssin puitteissa Tampereella. Ja kun koossa oli jälleen "Dream Team", eli Jonzu ja minä puukorvaisina miksaajina, ja Sampsa ja Hessu sokeina vidiootteina, niin mikäs siinä sitten. ;)

Ainut ongelma allekirjoittaneen osalla vain oli, että oikea jalka on "rasituskiellossa". Tosin, lääkäri kielsi kävelemästä yli kilometrin matkoja kerrallaan, mutta ei se mitään roudauksesta puhunut. ;) Hyvin tuo kuitenkin tuntui toimivan, kun oli sen verran tiukasti nilkka paketoitu. Toivotaan nyt, että alkaisi vähitellen parantua, niin voisi taas käyttää oikeitakin kenkiä. Onneksi tässä on kuitenkin ollut lämmintä&kuivaa jo muutaman viikon, niin pystynyt kävelemään sitten skandaaleilla. Se vain harmittaa aika paljon, kun kova hinku olisi lähteä tuon meidän koirun kanssa vähän metsiin kävelemään ja vaeltelemaan, mutta kun. Sitten sitä vain tulee istuttua sisällä koneen ääressä ja popsittua sipsejä.

Mut joo, keikka meni siis varsin hyvin ja taaskaan mitään ei hajonnut. Se ensimmäinen kerta vain koko ajan kummittelee jossain tuolla takaraivossa. Toinen PA-kaappi tosin vähän rätisi, mutta oli sitten sattunut se rikkinäinen yksilö mukaan. Nyt kuitenkin tuli merkattua sen verran selvästi, että eiköhän sen nyt huomaa jo varastolla... ;)

Ai niin, ja tuli muuten taas huomattua, että ihan turha on mihinkään laatikon kanteen kirjoitella 'Ei mitään tämän päälle', kun eivät ihmiset noita lue. Vaikka luki varsin isolla ja selkeästi...

Hessu oli saanut Sampsalta ja Ossilta 18-vuotislahjaksi pienet karvanopat ja kun ei vielä omista autoa, jota tuunata, niin reppuunhan ne sitten päätyivät. :)Tällä kertaa ääni hävisi varsin selkeästi videolle purussa, mutta vidiootit nyt kuitenkin pääsevät purkamaan melkein puolituntia ennen meitä ja meillä oli lisäksi varsin löysä tahti. Ei vain jaksanut sen nopeempaa kun ei kuitenkaan ollut mikään hengenhätä kyseessä.

Nukkumassa olin joskus 0239 ja liikkeelle oli lähdetty siinä 1030, eli ihan sopivan mittainen päivä taas kerran.

Näin tällä kerralla. Palataan.

Ei kommentteja: