2008-08-24

2008-08-16, Valkeakosken tori

Olenhan minä tiennyt toki, että joissain paikoissa ihmiset suhtautuvat ulkopuolisiin jo heti alusta avoimen vihamielisesti, mutta eipä ollut aiemmin tullut sellaista koettua. Nyt voi kuitenkin jo sanoa, been there, done that, seen all. Tai jotain.

Oltiin siis Jonzun kanssa Valkeakosken torilla hoitamassa ääntä sikäläisen helluntaiseurakunnan tapahtumaan liittyen. Oli siellä jotain muitakin juttuja samalla, ilmeisesti joku paikallinen tapahtumapäivä/-viikko/tms kyseessä, mene ja tiedä. Kun saavuttiin aamulla paikalle, niin torimyyjät meinasivat vähän ruveta ärhentelemään. Kävipä yksi paiskomassa pariinkin otteeseen meidän miksaustelttaamme, eikä oikein päästy selvyyteen, mikä sen sijoittelussa oli loppujen lopuksi niin huonoa. Mutta, minkäs teet. Saatiin kuitenkin loppujen lopuksi rauha heidän taholtaan, vaikka lavan ja teltan välisestä kaapelinipusta urputtivat, ettei sitä noin saa tehdä, ei nyt olla missään maalla. Jonzu siihen kyllä tokaisi takaisin, että edellisenä päivänä oltiin Tampereen torilla keikalla, eikä siellä ollut mitään ongelmia kaapeleiden suhteen... ;)

Mutta, keli oli varsin märkä pitkin päivää ja tuli siinä huomattua Jonzun uuden miksausteltan suurin puute. Katossa oleva tuuletusaukko kaipaa hieman tunaamista, koska tällä hetkellä se vuotaa suoraan keskellä telttaa olevan miksauspöydän päälle. Ei kiva. Se ei myöskään ollut kovin kiva, kun lavana oli rekan perävaunu, joka siis ei tunnetusti ole kovinkaan syvä vaikka korkeutta kuitenkin löytyy. Veden siis ei tarvinnut tulla alas kovinkaan viistosti, niin lähes koko lava oli kasteltu. Nii-in, olisi sittenkin ollut viksumpaa ottaa ne passiivimonitorit mukaan... Yksi aktiivikaapeista nimittäin sanoi työsopimuksen irti kun muovipussituksen yhteydessä vettä taisi valua hieman väärään paikkaan. Onneksi varastolla pari yötä kuivuttuaan se jutteli taas iloisesti. Toivottavasti nyt ei mitään sitten oikeasti hajonnut sieltä.

Ja kun vettä tosiaan tuli suurimman osan päivää, niin illalla kaluston purettuamme oli ns. hieman märkä olo. Onneksi ajomatka varastolle ei ollut kovinkaan pitkä. Kotona odotti myös varsin maittava yöpala 4. hääpäivämme kunniaksi. Kakku oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Kiitos rakkaani!Lapsia viihdytti Jake "The bighead". En tiedä kuinka hyvin tuolta alta näki, mutta mikkinä oli ihan normaali AKG:n pantamikki tuon kapistuksen alla. Ja toimi enemmän kuin loistavasti. Jopa paremmin kuin kuulemma "poskeen teipattava" (eli siis lavalier-tyyppinen) on aiemmin toiminut.Epätoivoinen yritys pitää edes osa miksauspöydästä kuivana. Helpottaisi toki huomattavasti elämää, jos peite olisi vedenpitävä... ;) No joo, kyllä se onneksi vähän piti vettä. Mutta paperia kuitenkin kului varsin suuret määrät kun yritettiin kuivata pöydän pintaan ehtineitä pisaroita.

Tuli otettua puhelimella vielä muutama kuva, mutta katsotaan saisinko niitä tänne. Oli pakko ikuistaa torin kulmalla sijaitsevan kahvilan vessa. Harvoin näkee niin tyylikästä vessaa, ainakaan tuon tapaisissa paikoissa. Ja sieltä sai vielä hyvää teetä edullisesti. Lämmitti mukavasti. :)

Näin tällä kertaa, jatketaan taas joskus.

Ei kommentteja: