2008-09-27

2008-09-06, WakeUp, Tampere

"Tuota, tää kuvaaminen on vähän hankalaa jos mä en kuule ohjaajan komentoja, tai edes näe mitä menee nauhalle..." Kummia vaatimuksia näillä nykyajan kameramiehillä, eikös? Valveutunut lukija voi jo arvata, mitä tuo tarkoitti allekirjoittaneen kohdalle. Ja vielä kun toimin taas kuvatarkkailijana ja meillä oli muutenkin vähän härdelliä nauhoituksen alussa, niin meinasi ns. tulla hieman hiki pintaan. Tuli sitten taas kokeiltua onnistuisko käytäväjuoksen saalemennätysten rikkominen. Mutta, ei siinä. Sen takiahan tuolla ollaan.

Kunhan tuo alku oli saatu pois päiväjärjestyksestä, niin homma meni melkein hyvin. Mitä nyt läppäri jumiutui niin, ettei ollut tietoa meneekö tavara talteen vai ei. Onneksi näytti menneen, ja ohjelman loputtua kun vähän aikaa hakkasin näppistä ja klikkailin hiirellä niin sain jopa tallennettua tavaran. Positiivista pelkästään.

Toivottavasti ensi kerralla homma sujuisi ilman sen suurempia ongelmia, itse kun en pääse paikalle. Pukkaa nimittäin toista keikkaa silloin.

Näin tällä kertaa. Kuvia ei nyt taida tulla, kun ei mulla ollut kamera mukana. Ehkä sitten seuraavalla kerrallta. Tai jotain.

Pahoitteluni myös siitä, että on ollut taas hieman taukoa. Ei vain jotenkin ole ehtinyt naputella näitä juttuja koneelle. Tässä kuitenkin tämän hetkisen keikan monitoritiskin takana istuessa on sen paljon aikaa aina paikoitellen, että josko jotain saisi aikaankin. :)

Ei kommentteja: