2010-06-23

2010-06-23, Juhannuskonferenssi 2010, Päivä 1

Täällä taas. Vuosittainen kavereiden tapaamisviikko on taas käsillä, ja ihan liian monta lastentilaisuutta edessä. No, ei nyt kuitenkaan, ei lastenjutuissa mitään vikaa ole.... Jos ne vain ovat hyvin tehtyjä. :)

Meidän pikku pentu Peppi pääsi tänään ensimmäistä kertaa junan kyytiin, kun tultiin Haapamäelle. Ihan hyvin matka meni omassa häkissään asioita ihmetellen. Ja minäkin selvisin tuosta hengissä.

Jonzu on saanut jo katsottua miksausaition valmiiksi, ja muutenkin vähän ihmeteltyä paikkoja, niin huomenna on hyvä ruveta pistämään piuhaa kiinni. Meillä ei ole mitään kauhean ihmeellistä uutta, sama vanha meininki. Lastenteltan lavan kohtaa on tosin hieman muokattu talon toimesta, ja nyt se vaikuttaisi olevan hieman enemmän vatupassissa kuin aiemmin. Mutta, kierohan se on vieläkin. :) Noiden säätöjen takia meidän toinen kaiutintolppa saattaa joutua hieman pohdinnan ja hienosäädön kohteeksi, mutta sen näkee sitten.

Työhönotossa oli järkyttävä ruuhka, enkä lopulta edes saanut työkorttiani. Järjestelmät eivät kuulemma oikein olleet tykänneet päivän parista sähkökatkosta. Korttiprintteri ei mm. toiminut. No, ehkä huomenna sitten. Tänä vuonna mulla pitäiskin olla erilainen kortti, saas nähdä tuleeko siitä sellainen kuin pitää. Paljastetaan asia myöhemmin.

Pääteltassa on hieman mopo lähtenyt käsistä konferenssin juhlakonsertin artistin takia. Carola Häggkvistin vaatimuksesta päämikserinä on Soundcraft Series 5 ja monitoreissa ilmeisesti Crest LMx jotain. 56 kanavaa ja 52 kanavaa. Ehkä niillä nyt pärjää jotenkin täällä... Ai niin, ja vihdoinkin järkevät splitterit. Tai no, järkevämmät kuin aiemmin. :) Kyllä toi on jo sen kokoluokan kattaus, että karvan huonostikin toimivat aktiivisplitterit pelastaa usein päivän verrattuna ihan puhtaaseen passiiviseen piuhasplittiin. PA:na on taas tänä vuonna Nexon GeoS 1210:ä, muistaaksnei 8 palaa/puoli. Ihan asialliselta se kuulosti tuossa tänään kun pikaisesti kävin kuuntelemassa. Saas nähdä miten jatkossa.

Mutta, jos tästä vähitellen tutimaan, huomenna kuitenkin ihan liian pitkä päivä taas kerran.

Ai niin, tänään mä kai sitten valmistuin lopulta. Todistukseen kai tulee lukemaan jotain tyyliin 'Diplomi-insinööri, Signaalinkäsittelyn- ja tietoliikennetekniikankoulutusohjelma. Pääaine: Suurtaajuustekniikka'. Tai jotain. Jaa miten niin ylikoulutettu roudari?-) Onhan siitä toki keikalla kauheasti hyötyä, että pystyy teoreettisesti laskemaan Maxwellin yhtälöiden avulla langattoman mikrofonin antennin toiminnan, ja pähkäilemään, että miksei se toimi kuten pitäisi. Lopulta syyksi yleensä kuitenkin paljastuu loppuunkuluneet patterit, tai jotain muuta vastaavaa. ;)

Tästä se sitten lähtee. Vielä kun selviää tästä viikosta, ja ensi viikon muutosta. Sekä niistä parista seuraavan viikon keikasta, ja ja ja... Ei, nyt se uni. Ihan oikeasti.

Ei kommentteja: