2010-06-30

2010-06-27, Juhannuskonferenssi 2010, lopputunnelmia

Konffa sitten saatiin jälleen lusittua. Keli suosi juhlia tänä vuonna, ja sadettakaan ei liian paljoa ollut.

Mitähän siitä nyt vielä kommentoisi. Perinteinen radiokokous sujui sekin ilman suurempia murheita, mitä nyt yksi kappale jouduttiin nauhoittamaan uudestaan äänittäjän pienen mokan takia. Mute on vähän hankala nappula väärässä paikassa. :)

Carola Häggkvist esiintyi juhlien ensimmäisessä maksullisessa konsertissa. Yleisö tuntui nauttivan, ja lippujakin oli myyty varsin kivasti. Käytännön järjestelyissä vain oli hieman hakemista, mutta onhan se ymmärrettävää kun ensimmäistä kertaa tuollaista järjestetään. Yleisö kuitenkin pääsi lopulta sisään, ja järjestyksenvalvojatkaan eivät liian paljoa aiheuttaneet ongelmia. :) Joku olisi tietysti voinut kertoa heille, että Carola lähtee yleisön joukkoon lauleskelemaan, tuntuivat olevan hieman hukassa siinä vaiheessa...

Asiasta toiseen, millähän työväen saunaan saataisiin edes vähän lisää hönkää. Torstaina ja perjantaina ei 22-23 välillä voinut puhua edes saunasta, kivet olivat jo viileähköjä, ja veden kiukaalle heittämisestä ei ollut juurikaan apua. Ehkä joskus sitten...

Sunnuntaina kun päästiin kotiin, alkoi muuttoprojekti saman tien. Ja totta kai ensimmäisenä iltana myös saunottiin omassa saunassa. Oli kyllä enemmän kuin hyvä ostos tuo asunto. Toki siinä puutteensa on, mutta positiiviset puolet ovat sen verran hyviä, että kyllä kannatti. Nyt sitten totutellaan asumaan tuolla metsän laidassa.

Tässä vielä muutama kuva.Näkymä juhlakentälle.Koirien yömajoitus. Hyvin ne tuolla tuntuivat viihtyvän. Tai ei ainakaan tarvinnut kauheasti pakottaa hyppäämään sisään. Tosin, en tiedä kuinka paljon saivat nukuttua kun kuitenkin ihmisiä ravasi pitkin yötä tuosta ohi.Auto pakattuna tapahtuman jälkeen. Huomaa jääkaapin lähes oikeaoppinen sijoittelu. ;)Mitähän käytännössä tarkoittaa 'Significant source'? :)Näkymä Jonzun varaston läheltä. Voihan sitä mattoja noinkin kuivata, jotkut tikkaat tuolla maton alla näytti olevan.

Ei kommentteja: