2010-06-09

'Olette edelleen jonossa, palvelemme teitä mahdollisimman pian...'

Niin, otsikko on (lähes) suora lainaus erään arvostamani blogin pitäjän tekstistä (http://bobmccarthy.wordpress.com) Tuota kannattaa lukea ajatuksella! Etenkin jos äänijärjestelmien viritys ja siihen liittyvät asiat kiinnostavat... Murretaanpa siellä myös asiaan liittyviä myyttejä, kuten nyt vaikka se, että saako line array-nipusta muuttaa yksittäisen kaapin gainia...

Ja miksi tuo otsikko? Pahoittelen minäkin sitä, että hieman hilijasta on ollut viime aikoina. Keikkarintamalla ei ole tapahtunut mitenkään ihan kauheasti tänä keväänä, mutta se on toisaalta ollut hyvä juttu. Tässä on ollut nimittäin tuollainen pienehkö projekti, jota myös diplomityöksi kutsutaan. Tuolla joissain muissa oppilaitoksissa harhaoppiset käyttävät vastaavista projekteista nimiä gradu, päättötyö, seminaarityö, yms. Eli, valmistuminen alkaa olla varsin lähellä. Kuten niin monella muullakin teekkarilla... Käytännössä kaikki pitäisi minun osaltani olla nyt hoidettu, ja enää odotellaan sitä viimeistä nuijankopautusta, joka sinetöi valmistumisen. Lähes viimeisin versio tuosta projektin lopputuloksesta löytyy osoitteesta: http://ravoltek.net/dippa/dippa_rajala_olli.pdf

Niin, ja onpa tässä muuttokin edessä. Tällä hetkellä meidän perheeltä löytyy: farmariauto, 2 koiraa, oma kämppä ja kauhea asuntolaina. Ai niin, ja tilasinpa vielä Aamulehdenkin. Eikös nuo kaikki kuulu aikuisuuteen? :) Muuttoon on vielä muutama viikko, mutta siitä se sitten lähtee. Sitten voi saunoa vaikka joka päivä! Ei paha. Käytännössä muutamme heti juhannuksen jälkeen. Menee vähän säädöksi, kun juhannusviikko kuluu perinteiseen tapaan Keuruulla lapsien seassa, ja muutto pitäisi suorittaa sitten juhannuksen jälkeen maanantai-keskiviikko -akselilla. Mutta, eiköhän siitä selvitä jotenkin. Toivottavasti nyt vain saisi sen kuorma-auton käyttöön, koska ilman takalaitanostinta roudaus vain on turhauttavaa.

Joitakin varsin mielenkiintoisia keikkoja on kyllä tullut tehtyä kevään kuluessa. Tuli mm. kokeiltua miltä tuntuu työntää trukkia kolmen miehen voimin ylös Hakametsän hallin lastausramppia. Pito ei riittänyt muuten... Ja on muuten ehdottomasti top10:ssä ärsyttävien roudausreittien osalta tuo Hakametsä. Toisella keikalla taas katselin kun jotkut ajelivat trukilla ympäri hallia tuoppi kädessä. Tuli myös toimittua virallisena valvojana samana päivänä, kun kahden kaverin piti saada painonsa tarkistettua ennen painimatsin alkua. Alkoholilla taisi tässäkin kohtaa olla jonkinlainen vaikutus asiaan. Kaikenlaista sitä siis joutuu keikoilla tekemään, toivottavasti nyt kuitenkin tuon yhden työllistäjän tanssilattiasta saa pysyttyä erossa... ;)

Tällä viikolla tuli oltua pari päivää d&b audiotechnikin koulutuksessa aiheena heidän Q-sarjansa. Ihan asiallista tavaraa oli, siitäkin ehkä lisää myöhemmin. Ja kai sitä kameraakin voisi tyhjentää jossain vaiheessa, jos vaikka niitä kuvia eksyisi sitten tännekin asti.

Nyt kuitenkin nukkumaan, että jaksaa huomenna säätää auton ja töiden kanssa. Ei ole halpaa kyllä tuo yksityisautoilu. Mutta toisaalta, ei ole julkinenkaan liikenne edullista... Hervanta kiittää, kuittaa ja vaikenee.

Ei kommentteja: