2008-05-15

2008-05-12 ja -13, Operaatio Kouluttautuminen, Akun Tehdas

Kurssipäivät alkoivat tällä kerralla englannin opiskelulla. Eihän siinä mitään, tuo on kuitenkin varsin tärkeää ulkomaan elävien kanssa työskennellessä. Vaikka Keski-Euroopassa ei välttämättä tuo Lontoon murre taitu kovin jouhevasti, niin kyllä sillä kuitenkin useinmiten pääsee pidemmälle kuin vaikkapa stadin murteella tai savoa viäntäen ja kiäntäen.

Tiistaina puolestaan käytettiin aamun tunnit tuon jo aiemmin mainitun kuvitteellisen kiertueen aikataulujen ja muun sälän suunnitteluun. Kyseessä meidän ryhmämme osalta on Local Support -nimisen poppoon 'Rock the world -tour 2008' -kiertue. Mikäs siinä, on se hyvä kun ei rima ole liian alhaalla... ;) Nyt alkaa jo aikataulut olla hanskassa ja hotellihuoneet sekä laivat varattu. Vielä pitäisi vähän katsella noita talousasioita kuntoon, tehdä laskelmia yms. Yllättävän paljon aikaa tuollaiseen vaan saa kulumaan. Ai niin, koska muut ryhmäläiseni jänistivät (oli muka jotain parempaa tekemistä = keikka, uskoiskohan? ;), niin päädyin sitten naapuriryhmän kanssa vääntämään huomatttavasti helpompaa kiertuetta. Sen puitteissa jopa jouduttiin useampi hotelliyökin varaamaan, kun on aikaa sellaiseen luksukseen...

Illat vietettiin puolestaan Akun Tehtaalla jo tutuksi muodostuneessa hallissa. Nyt siellä ei onneksi enää ole niin kylmä kuin aiemmin. Aiheena oli kevään "kuvitteellisen" konsertin tuotantosuunnitelman teko ja viimeistely. Siksi "kuvitteellisen", että kyseessä on ihan oikea konsertti tuossa parin viikon päästä (siitä lisää myöhemmin), mutta eihän näiden meidän suunnitelmiemme pohjalta sitten mitään oikeasti toteuteta. On vain hyvä esimerkki tuo.

Liski kävi lisäksi läpi kaikkea mitä pitää ja kannattaa ottaa huomioon kun tuollaistakin tapahtumaa suunnittelee. Ihan jo siitä, että miten taas kaapelit laitetaan, mitä laitetaan ja miksi. Nämä ovat melkein sitä parasta antia tuolla kurssilla. Käytännön vinkit ja kokemukset nimittäin. Jo pelkästään sen takia, että kuulee noita, olisi tuolle kurssille voinut lähteä. Puhumattakaan sitten kaikesta muusta hyvästä opista mitä tuolta saa. Jos tämä järjestetään vielä myöhemminkin, niin kannattaa ehdottomasti hakea sinne.

Se siitä sitten. Nyt on kevään viimeinen tenttikin jo ohi, joten ehkä tämä elämä tästä vähän rauhoittuu. Viikonloppuna pitäisi mennä Royal Rangersien taitokisoihin rastivahdiksi yhden vuorokauden ajaksi. Sieltä sitten kesken kisojen ajo Tampereelle lauantai-iltana, jossa yötä vasten kasaus sunnuntain kahta vetoa varten. Sitten purku heti perään. Eli kolme huonosti nukuttua ja lyhyeksi jäävää yötä putkeen, nice. Pääsiäisenä samassa tilassa samalla porukalla oli kahden päivän setti, ja nyt on tuo kaksi tilaisuutta. Tekniikkaa tulee kuitenkin arviolta vähintään saman verran... Argh. Ai niin, nuo rangerit siis ovat tuollaista kristillistä partiotyyppistä toimintaa, ja taitokisoissa kilpailevat Suomen eri tukikohtien joukkueet ikäryhmittäin keskenään. Meidän (eli siis Tampereen) tukikohdallamme on ainakin 1 (ellei jopa 2) voittoa puolustettavana viime vuodelta.

Nyt kuitenkin voisi vielä jatkaa vähän töitä, ja asennella noita tietokoneen romuja. Onneksi tän kuun jälkeen pitäisi päästä oikeisiinkin töihin. :)

Ei kommentteja: