2008-05-22

2008-05-17 ja -18, Nokia mission "Kevään päättäjäiset", Metroareena

Välillä kyllä tuntuu, että tuolla puljulla vähän meinaa mopo karata käsistä. Onhan se toki hienoa kun on nätin näköistä ja paljon tekniikkaa, mutta kuitenkin. Okei, tällä kertaa he tosin julkistivat tietoja perustettavasta uudesta kirkkokunnasta 'Nokia Missio Church' sille tulee nimeksi, joten sinällään tuolle näyttävyydelle oli jotain perusteitakin. Ainakin ehkä.

Viikonloppu oli kyllä varsin rankka kaikinpuolin. Oltiin nimittäin pe-la Saana-Maaritin kanssa Royal Rangers Finlandin taitokisoissa rastivahteina. RR on siis tuollaista partiotyyppistä kerhotoimintaa lapsille, ja kyseessä oli vuosittaiset kilpailut eri tukikohtien välillä ikäryhmittäin. Lauantaina lähdettiin iltapäivällä takaisin Tampereelle, jossa tyhjennettiin auto, kävin suihkussa ja vaihdoin roudauskamppeet päälle. Tämän jälkeen suuntasin sitten kohti Metroa. Lauantaina pääsi nukkumaan joskus puolen yön jälkeen ja sunnuntaiaamuna sai nukkua yli yhdeksään. Varsin luksusta. Sunnuntaina sitten olin poissa kotoa keikan merkeissä 10-01. Ihan semmoinen sopiva päivä tämäkin. Mutta vaikkei mitään zombie-kasauksia[1] joutunutkaan tekemään, niin silti ei maanantaina meinannut päästä ylös sängystä.

[1] Zombie-kasauksella tarkoitan sitä, että aloitetaan illalla, tehdään töitä läpi yön, käydään muutama tunti nukkumassa ja takaisin joskus aikaisin aamulla. Tuohon kun vielä isketään 1-2 päivän tapahtuma päälle, jonka jälkeen purku yötä vasten, niin elämä onkin kivaa.

Jos allekirjoittaneen lusmuilua lauantain osalta ei lasketa, niin teknikka teki hommia la 11-24 ja su 10-01. Noin suurin piirtein. Ja kaikki tämä kahden tilaisuuden takia.... No, saatiinpa tällä kerralla rakennettua ihan kunnon monitorilandiakin. Kun oli vähän enemmän aikaa ja kalustoa myös. Tällä kerralla myös bändi ehti tehdä oikeasti soundcheckinkin. Hämmästyttävää edistystä.

Mutta, kaikki sujui kuitenkin varsin jouhevasti. Mitä nyt hajoiltiin ihan tarpeeksi tuon Soundcraft Spirit Monitor 2-tiskin kanssa. Kyllähän sillä monitorit tekee ei siinä mitään, mutta kun... Master-osion merkinnät ja toiminta ovat paikoitellen hieman sekavia. Lisäksi tuo output-liitinosio on ns. vähän turhan ahdas. Käytännössä sieltä ei näillä allekirjoittaneenkaan kohtalaisen pienillä sormilla meinaa saada välistä xlr:ää irti, jos vaikka sattuisi keikan aikana kaapeli hajoamaan tms. Ei kiva. Tuosta on kyllä kuvia olemassa, kuten muustakin tapahtumasta. Täytyy niitä yrittää jossain vaiheessa saada tännekin.

Jos tästä taas välillä yrittäisi tehdä jotain töitäkin. Viikon päästä olenkin jo vapaa tästä paikasta ja uudet tehtävät odottavat. Työmotivaatio ei kyllä oikein enää ole ihan kohdallaan tämän nykyisen homman osalta. ;) Nokialle suuntaan antennisuunnittelujuttuja tekemään kesätöikseni, mutta saa nähdä mitä siellä tulevaisuus tuo mukanaan. Tässä vaiheessa tuon tarkempaa en osaa sanoa työnkuvasta ja kaverini sanoin: "Sitten kun tietää tarkemmin, ei voi enää sanoa." ;)

Näihin tunnelmiin.

Ei kommentteja: