2009-11-10

2009-11-06, Linnainmaan Citymarket, Tampere

Laitetaanpa tällä kertaa kuvat heti tähän alkuun, oli sen verran spesiaalikeikka kuitenkin. Pahoittelut niiden erittäin surkeasta laadusta, mutta luurini kameran valotusautomatiikka käytännössä hajosi softapäivityksen takia.

Näistä on hyvä aloittaa. Koska viimeksi olet ollut keikalla käytössä olevassa marketissa, ja on pitänyt purkaa tavaraa asiakkaiden päiden päältä? Vaati kieltämättä normaalia enemmän varovaisuutta, ja arvostelevien katseiden sietokykyä. :)

Kun aina olisi näin hyvät lastauslaiturit sekä keikkapaikoilla että varastoilla... Käytännössä siis ajettiin auto lifti yläasennossa parinkymmenen sentin päähän lastauslaiturista ja painettiin nappia. Automatiikka ohjasi sitten tuon sinisen rampin sopivaan kohtaan liftiin nähden. Ei ollenkaan paha. :) Kalustoa oli kyllä niin vähän, että ne olisi menneet vaikka yksi kerrallaan autoon nostamalla, mutta tokihan apuvälineitä käytetään aina mahdollisimman paljon hyödyksi.

Niin, mistä oikein oli kyse? Linnainmaalle tuohon muutaman kilometrin päähän Hervannasta avattiin uusi Citymarket, ja sinne oli avajaisia varten rakennettu pieni kuulutusjärjestelmä. Kolme 4 m korkeaa trussia ja niiden päässä 2-5 torvikaiutinta/trussi. Ja yksi langaton mikki sitten kuulutuksia yms varten. Jo trussien purkaminen aiheutti päänvaivaa, mutta oikeastaan vielä työläämpää oli saada nuo arviolta 5 m korkeuteen sähkökiskoihin nippusiteillä kiinnivedetyt kaiutinkaapelit purettua, ja sitä kaapelia oli arvatenkin enemmän kuin pari metriä...

No, kaikki sujui varsin mallikkaasti eikä edes pahasti taidettu häiritä avajaisyleisön juhlatunnelmaa. Asiakaskin vaikutti tyytyväiseltä järjestelmän toimintaan, niin mikäs siinä silloin. Illalla vielä ajeltiin kuorma-autoja vähän eri paikkoihin ja tuskailtiin erittäin huonoa keliä. Ei ole kiva tilanne kun kuorma-auton perä lähtee irti mutkassa... :)

Ei kommentteja: