2009-11-30

2009-11-29, Veteraanikonsertti, Valkeakoski

On siitä irkistä jotain hyötyä. Tällekin keikalla eksyin ihan sen takia, että satuin olemaan oikeaan aikaan oikealla kanavalla. :)

Valkeakoskelaisella firmalla oli iso keikka, ja liian vähän kasausaikaa, niin tarvitsivat osaavan käsiparin apuun. Kriteereinä oli 'Jos tietää mikä on xlr, ja osaa kytkeä sen, niin on riittävän osaava'. No, ehkä mä just ja just täytin sen kriteerin. ;)

Käytännössä varsin simppeli homma. Etu- ja takatrussit, joissa vähän valoa, takana myös kangasta. Edessä roikkui Turbosoundin PA. En vain itse olisi välttämättä laittanut 20m jännevälillä tuota trussia, hymyili jo ilman kuormaakin ihan kivasti. Toisaalta, ei siihen kauheasti tullut kuormaa, mut kuiteski.

Ohjelmassa oli puhallinorkesteri, iso kuoro, big band, ehkä jotain muuta musiikkia, ja tietysti puheita. Itse pääsin onneksi lähtemään heti pystytyksen jälkeen, joten noista ei sen enempää.

Niin, että ei mitään sen kummempaa tosiaan. Hyvin meni, ja kuulemma joskus myöhemminkin saattaa tulla soitto keikalle.Tuossa kuva lavasta. Näyttää puhallinorkesteri ja pieni osa kuorosta olevan lavalla soundcheckiä tekemässä.Piti saada "miksausaition" takana oleva ovi kiinni, ettei siitä koko ajan olisi ravattu. Aika hyvin onnistui kisojen valomies löytämään sopivan mittaisen xlr-piuhan tuohon paikkaan. :)

Ei kommentteja: