2009-05-11

2009-04-30, Kristillinen Opiskelijawappu, Tampere

Että semmoset pirskeet. Kovin usein ei näe papin tanssivan ruokasalin pöydällä muun yleisön mukana. Etenkään juhlissa, joissa ainoa tarjottava juoma on jäävesi... :) Mutta, oli ihan hyvät juhlat, vaikka paikka olikin hankala ja ääni ei oikein meinannut toimia.

Siberia-ravintolassa siis oltiin, se on Finlaysonilla Aamulehden toimituksen vieressä lähellä American Dineria. Ärsyttävä roudattava kun auto piti jättää siihen Finlaysonin ja Plevnan väliin. Päivällä nyt vielä meni kun oli apukäsiäkin, mutta illalla poislähtiessä oli vähän nihkeätä. Kahdestaan roudattiin eikä voinut tehdä normaalia temppua, eli kamat auton viereen ja sitten nostellaan kyytiin. Piti aina tuoda yksi lasti kerrallaan ravintolasta, nostaa kyytiin, laittaa taas auto lukkoon ja palata hakemaan lisää.

Mutta, siitäkin selvittiin. Kävin vielä kavereita katsomassa Kirjastotalon puistossa. Hyvin te veditte Hanna ja Terhi! Tosin, olihan niillä vähän parempi kalustokin kuin meillä. ;)

Vappu meni sitten siinä. Tai siis aatto, vappuna käytiin Saana-Maaritin ja sen kaverin kanssa vähän keskustassa kävelemässä ja ihmettelemässä hulinaa. Lauantaina sitten pyörähdin koiran kanssa pienellä mettälenkillä. Joku vajaa 5h tuli käveltyä, eli 16-20 kilsan välillä on arvioitu matka. Koira nukkui varsin hyvin loppuillan, mutta itse en ollut kovinkaan pahasti lopussa. Mikä oli varsin yllättävää, mutta ehkäpä nuo pitkät lenkit koiran kanssa ovat hieman jo tuoneet tuota peruskuntoa parempaan suuntaan.

Eteenpäin, sanoi mummo lumessa. Tai jotain siihen suuntaan.

Ei kommentteja: