2009-05-15

2009-05-10, Nokia Missio, Tampere

Launtaina noin 21.30 soi puhelin, ja kysyttiin monitoreja tekemään sunnuntaiksi, kun vakikaveri oli sairastunut. Mikäs siinä, sunnuntaina olisikin ollut täysin vapaa päivä ilman sen suurempia tekemisiä. Tuo on vielä kaiken lisäksi varsin helppo keikka nykyään, kun bändeihin on saatu vähän jotain järkeä.

Tämä olettamus myös piti varsin hyvin paikkaansa, juuri mitään muutoksia ei tarvinnut monitoritiskin asetuksiin tehdä. Avasi kanavat ja jotain pientä hienosäätöä teki, niin sillä päästiin maaliin. Ja kiitoksiakin tuli, pianistin mukaan kuulosti paremmalta kuin aiemmin. Kukahan siellä oli käynyt säätämässä jotain?-) Etenkin kun noilla Mission PowerWorkseilla vaan ei voi tehdä hyvää jälkeä.

Se vain harmitti kun aamulla oli tarkkaan pakannut salkkuun kaiken tarvittavan, mutta unohdin salkun nätisti olohuoneen lattialle. Kännykän laturi oli se suurin murhe, piti vähän säästellä nettisurffauksen määrää sitten.

Parvekelasitkin sain pestyä sunnuntaina aamulla. Oli vain vähän haastava operaatio kun meillä on tuo parveke öpaut etelään päin, niin aurinko meinasi vähän aiheuttaa näköongelmia... :)

Ei kommentteja: