2009-05-31

2009-05-27, Kuorkkikeikka Hämeenlinnaan

Joutui sitten tekemään ensimmäisen varsinaisen kuorma-autokeikan, kun kävin yksinään hakemassa kalusteita Aulangolta. Hieman meinasi jännittää alussa, kun ei ollut tullut noilla kunnon kuorma-autoilla ajeltua aiemmin juurikaan, mutta kyllä se siitä sitten lähti sujumaan. Onneksi oli kesäkeli, vaikka välillä vähän satoikin, niin eihän siinä silloin ole mitään ongelmia.

Olenhan minä noilla C-korttia vaativilla pakettiautoilla ajellut, mutta se on aika eri asia kuin kunnon kuorkki. Pakuissa kun on ihan "normaalit" jarrut ja vaihteetkin pääosin samanoloiset kuin henkilöautoissa. Se on vähän eri asia ajaa paineilmajarruilla, ja tuossa oli jo isompi vaihdelaatikkokin, tuplaajat ja kaikki. Hieman joutuu kyllä miettimään, että mitenkäs tää nyt menikään, kun liikennevaloista lähtiessä pitää miettiä muuta liikennettä, peräylitystä, kaasua, kytkintä ja lisäksi sitten tuota vaihtamista. Etenkin sitten kun hyppii noiden kahden alueen välillä. Jos nyt et tiedä miten nuo menee, niin tuossa autossa on 8 vaihdetta eteen, mutta ainoastaan neljä kohtaa kepille. Puolessa välissä pitää kääntää vaihdekepissä olevaa vipua, ja käydä samat lovet uudestaan. Eli 1/5, 2/6, jne on samoissa kohdissa.

Päivän aikana tuli myös opittua se, että messumatto ei tykkää jos sen päällä ajelee autolla. Tämä siis asiakkaan suusta kuultuna. Mutta, itepä olivat ajelleet... :)

Keikkaa olisi nyt tarjolla ihan liikaa. Haluaisin kyllä tehdä niitä, mutta kun noi päivätyöt... No, toisaalta, ehkä se on hyvä, ettei liikaa joudu roudaamaan, niin pysyy järjissäänkin. Tosin, joku voisi kysyä, että olenko koskaan ollutkaan, mutta se nyt on ihan toinen kymysys jo...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

網愛.
視訊網愛.
網愛聊天.視訊網愛聊天.
網愛聊天室.視訊網愛聊天室.
網愛俱樂部.視訊網愛俱樂部.
a片.日本a片.
色情a片.a片下載.
免費a片.成人a片.
情色a片.av.
av女優.日本av.
日本av女優.色情av.
av下載.免費av.
成人av.情色av.
av383成人.av美女.
av片.av女郎.
巨乳av.av巨乳.
av成人.性愛影片.
性愛.性愛貼圖.
性愛小說.性愛自拍.
性愛圖片.性愛遊戲.
性愛聊天室.性愛姿勢.
情色性愛貼圖.性愛文學.
免費性愛影片.性愛情慾自拍.
性愛短片.性愛小遊戲.
性愛圖.性愛文章.
性愛光碟.性愛影片欣賞.
性愛照片.性愛技巧.

Anonyymi kirjoitti...

1元視訊.173視訊.
173視訊聊天.momokoko視訊.
免費視訊美女.0204視訊交友.
影音視訊.免費視訊辣妹.
av視訊論壇.視訊妹.
視訊辣妹影片直播.戀愛ing視訊.
視訊麻將王.一元視訊.
173 視訊辣妹.色情視訊.
武則天視訊.kk視訊.視訊論壇.
完美女人視訊.176視訊聊天.視訊網.
xxx383成人視訊.176 視訊聊天.
uthome視訊聊天室.完美女人視訊網.
kk69視訊俱樂部.0509電話視訊聊天.
視訊聊天評比.av視訊.

173 影音 live 秀免費視訊.

Anonyymi kirjoitti...

okav成人影院.0204成人.線上成人.
u4成人區.只有成人圖區.小弟弟成人娛樂網.
台灣十八成人網.百分百成人圖帖.
24h免費成人頻道.正妹牆.無名正妹牆.
et正妹牆etwalls com.正妹.正妹日報.
正妹照片.正妹百人斬.正妹無名相簿.
正妹牆強力版.正妹圖片.
喇叭聊天室-美女視訊.聊天室-情色成人區.
ut聊天室-影音娛樂網.豆豆聊天室-情色交友站.
哈啦聊天室-愛情公寓18成人區.尋夢園聊天室.
聊天室尋夢園.080聊天室.080苗栗人聊天室.
6k聊天室.a片-影音視訊娛樂網.
日本a片-視訊轉播站.a片下載-成人交友區.