2009-05-20

2009-05-18, ShowTanssin SM-kisat, Tampere

Jooh, torstaina oltiin kasaamassa setti loppuun, ja sunnuntaina sekä maanantaina purettiin.

Pientä säätöä meinasi olla ilmassa, mutta mikäs siinä. Sehän kuuluu asiaan. Yllättävänä muutoksena jouduttiin purkamaan myös videokalusto, mikä hieman pitkitti purkua, mutta ne piti saada pois alta ennen kuin katsomoa ja tanssilattiaa lähdettiin purkamaan.

Maanantaina oltiin vain paljon nopeampia kuin oli arvioitu, joten jouduttiin odottamaan kuorma-autoa. Se vielä lisäsi jonkin verran tuota odottelua, että sinipukuinen setä oli hieman eri mieltä autolla ajelusta. Ei kuulemma saisi ajaa ilman konttorin leimaa... Ihan tylsä setä. Mut joo, eihän siinä autossa mitään suurempaa vikaa ollut, ja parin pienen korjauksen jälkeen (toinen lähivalo oli pimeänä, ja joku paperi puuttui, eli ei mitään kriittistä) läpi meni. Eihän tuolla ole ikää kuin pari vuotta, tai jotain.

Ai niin, kannattaa muuten noudattaa nostimen minimikuormaspeksejä, tai muuten voi tulla ongelmia telinettä alaslaskiessa... Robottikamerakaan ei paina ihan sitä 25 kiloa, mikä tuossa oli minimi, mutta pienellä säädöllä sen kyllä sai alas. :)

Varastolla piti sitten vielä purkaa Kuopiosta tullut täysperävaunurekka, ja kun kummassakaan kontissa ei ollut liftiä, niin meni vähän säädöksi. Ehkä siitä joku kuva jossain vaiheessa. Illalla kotiin ja pakkaamaan omia tavaroita seuraavaa Pirkkahallirupeamaa varten.

Ei kommentteja: