2009-07-01

2009-06-30, Tammerkosken sillalla, 5. päivä

Puolikuun jälkeen ohitettiin puoliväli. :) Meillä oli siis vuorossa Puolikuu ja Yö. Väkeäkin oli varsin kivasti, ja keli myös erittäin hyvä. Mikäs siinä on tuolla ollessa, vielä kun ehtisi yöllä nukkuakin... Jos huomisesta selviää hengissä, niin sitten on pari hieman pidempää yötä tiedossa. Ihan jees.

Mäkkärisapuska ei edelleenkään jaksa innostaa, ja vielä neljä päivää pitäisi sitä jaksaa. Ainahan sitä toki voisi käydä muuallakin syömässä, mutta kun toi kuitenkin kuuluu työntekijöetuihin, niin pitäähän se nyt hyödyntää. Koskaan ei tule kieltäytyä ilmaisesta ruuasta, vai miten se nyt oikein menikään....

Maanantaina lavalla käväisivät Jorma Kääriäinen & Riku Niemi Orchestra. Toimi! Jos yhtään tykkää big band-kamasta ja kunnon showmeiningistä las vegasin tyyliin, niin tuo kannattaa jossain vaiheessa yrittää katsastaa. Niemi käytti yhdessä biisissä perkussioina kasaa vedellä yms. nesteellä täytettyjä viinipulloja. Naureskelin jollekin, että kuinkahan monta pulloa kaveri on saanut vuosien aikana särjettyä. Ei mennyt kovinkaan montaa tahtia, niin kuului kilinää ja pala irtosi pullosta.Kysyin setin jälkeen asiaa Niemeltä, ja oli kuulemma ensimmäinen hajonnut pullo koskaan. Olisi siis kannattanut pitää suu kiinni taas kerran.... :)

Päiväohjelmaakin tuolla on ollut viikollakin, mutta niistä ei sen enempää. Onneksi ei ole tarvinnut ressata niillä päätään sen enempää. Perjantaina tosin joutuu tuonne menemään, ja pitipä ottaa vielä töistä lomaakin tuota varten.

Juttujen taso alkoi jo pari päivää sitten olla varsin alhaalla, eikä tilanne ainakaan eilen ollut parantunut yhtään. Saas nähdä minkälainen meininki on lauantaina, tai siis pikemminkin sunnuntaina aamuyöstä kun pistetään kalustoa pakettiin...

Mutta, nyt taas töiden pariin vähäksi aikaa.

Ei kommentteja: