2009-07-01

2009-07-01, Tammerkosken sillalla, 6. päivä

Enää kolme iltaa tämän jälkeen. Loppu alkaa häämöttää... Ja kelikin näyttää kylmenevän loppua kohden. No, tuskinpa se Popeda-faneja haittaa, ehkä ihan hyvä vain jos lauantaina ei ole ihan tappava helle.

Tänään ollut taas varsin leppoisa päivä, kun molemmilla bändeillä (Virve Rosti&Menneisyyden Vangit sekä Kaija Koo) on ollut omat miksaajat molemmissa päissä. Toki pätsäystä ja piuhoitusta/mikitystä on joutunut tekemään, mutta sitähän tänne tulinkin tekemään. Koolla oli koko tekniikka tuuraavaa mallia, ei yhtään vakikaveria. Kyllä sen huomaa, jos ei ole esim. käytössä olevaa monitoripakettia koskaan kytkenyt. Mutta, hengissä on selvitty ja yleisö tuntuu tykkäävän, joten mikäs siinä.

Oli jotenkin koomisen kuuloista kun yleistö tuossa bändien vaihdon aikana rupesi laulamaan taukomusiikin tahdissa... No, kai se sitten on kivaa, mistäs minä tiedän. :) Yleisössä meinasi vain jossain vaiheessa vähän tunteet kuumentua, ja järkkärit joutuivat hyppäämään paineaidan yli vähän rauhoittelemaan tilannetta. Toisaalta, ei tuo nyt sinällään ole mikään ihme kun ilolientä kuluu ja tunnelma on muutenkin varsin tiivis...

Ensi yö jää vielä ihan tyngäksi (<5h olis odotettavissa), mutta sitten ehkä saa pari yötä nukkua. Olis kyllä kiva, meinaa vähän väsyttää nyt. Toisaalta, yllättävän kivuttomasti on selvitty kuitenkin, se on ihan positiivista.

Ei kommentteja: