2009-07-02

2009-07-01, Tammerkosken sillalla, 7. päivä

Vilkkumaa on nyt jonkin aikaa ollut lavalla, eli voi sanoa päivän alkavan olla pulkassa. Enää on kuitenkin vain purku jäljellä. Varsin leppoisa ilta ollut jälleen kerran, näillä kun on oma monitoripuoli täysin mukana (jopa omat kulmat, sekä toki IEMit) sekä lavahaut ja mikit. Meiltä tuli vain mikkipiuhat ja ständit.

Mutta jos ilta on ollut leppoisa, niin päivä ei sitä kyllä ollut. Onneksi itse olin oikeissa töissä... :) Olisi toki ihan kiva jos myös tekniikalle ilmoitettaisiin ajoissa aikataulumuutoksista, etteivät tulisi kahta tuntia liian aikaisin aamulla paikalle. Ja lisäksi näillä keleillä juotava olisi enemmän kuin tärkeää, eikä se nyt niin paljoa kustanna, etteikö sieltä olisi riittänyt. Niitä vesipulloja jäi kuitenkin ylikin vielä... Ei siis ollut festarien varsinainen järjestäjä asialla, vaan eräs toinen taho, jonka nimeä en nyt viitsi mainita. Kun tulin ennen neljää paikalle, niin muu väki oli ihan täysin kypsänä ja valmiita lähtemään saman tien kotiin.

Anna Abreu oli lavalla päivällä, ja vaikka tiesin kyseisen artistin olevan pienikokoinen, niin kuitenkin asia yllätti. Vaikka jalassa olivatkin varmaan 15 senttiset korot, niin silti... Eikä selvästikään ollut yhtä paljoa kokemusta tuollaisista kuin vaikka kaimallaan Erikssonilla. Abreu jouduttiin taluttamaan keikan jälkeen alas lavalta, kun alkoi olla sen verran haparoivaa kävely. :)

Ai niin, ja meillähän on täällä desibelirajana 97 hidas A-painotuksella mikseriltä mitattuna. Eilen Yön aikana yleisö päästeli parhaimmillaan 106... Aika haikea tilanne, jos pitäisi laulukin vielä kuulua siinä tilanteessa. :)

Mutta, kohtaa alkaa purku tältä päivältä, niin ehkä lopetan nyt. Ensi yönä saa onneksi nukkua hieman pidempään, kun on lomaa oikeista töistä, ja täällä tarvitsee olla vasta joskus 11 tienoilla. Onneksi näin.

Ei kommentteja: