2009-07-04

2009-07-04, Tammerkosken sillalla, 9. ja viimeinen päivä

Vähitellen alkaa olla loppusuoralla, ja ihan hyvä, turnauskestävyys alkaa olla aika hyvin kyllä lopussa. Olisihan sitä tietysti jaksanut vielä, jos olisi ollut pakko, mutta parempi näin...

Tällä hetkellä on Popeda lavalla, ja tää mun subbarin vieressä oleva case tärisee ihan kivasti bassojen tahtiin. :) Popeda on kyllä kovassa vedossa, se on pakko myöntää. Vaikkei musiikki nyt ehkä olekaan ihan omaan makuun, niin kyllä hyvin soitetun musiikin silti erottaa huonosta. Ainakin useinmiten.

Jouduin Melroselle tekemään monitorit tänään, ja olihan se kokemus. Solistille piti vetää 4 Martinin LE400-kulmaa, joihin ajettiin samaa tavaraa, muuten ei riittänyt... Eikä nytkään ollut oikein riittävästi mökää. Meillä on kyllä ehkä karvan verran liian pienet päätteet, mutta on noilla tähän asti pärjätty ihan riittävän hyvin...

Mitähän tässä nyt enää sanoisi. Kaikenlaista on tapahtunut, yritän tehdä vielä jonkinlaisen lopputekstin, johon kokoan kaikkea kivaa ja vähemmän kivaa. Jos sinne sitten niitä kuviakin. On niitä kyllä tullut jonkin verran otettua. Mm. tuosta mikitetystä LS9:stä. :) (En tiedä oliko se valo-Haten hiljaista päänaukomista, kun epähuomiossa tänään "mikitin" yhden liikkuvan...)

Mutta, jos nyt kone kiinni, ja fiilistelmään vielä tätä loppua. Sitten purku, (mitähän siitäkin oikein tulee?) ja kotiin nukkumaan. Muu talonväki lienee jo ylhäällä siinä vaiheessa, koska meillä on sukulaiset kylässään, ja heillä on 1,5v likka mukana. Nyt adios. Keskustori kiittää, kuittaa ja vaikenee.

Ei kommentteja: