2009-08-18

Mökkeilyä ja ajelua

Oltiin sitten viikonloppuna taas mökillä. Ihan jees oli kyllä päästä käymään tuolla toisenkin suvun mökillä, ja näki vähän sukulaisiakin pitkästä aikaa. Ei paha ollenkaan. Se vain vähän latisti saunameininkiä, että kylmävesisaavista löytyi kuollut lepakko. Mutta, eihän siinä, tiskattiin se astia sitten aamulla saunan jälkeen. Onneksi vesiastioita oli muitakin.

Meinattiin myös Saana-Maaritin kanssa käydä Ähtärissä eläimiä ihmettelmässä 5. hääpäivän kunniaksi, mutta sunnuntaina satoi sen verran pahasti, että vaihdettiin Ähtäri Tuurin ihmeelliseen maailmaan. On sekin kyllä varsinainen kammotus, etenkin se linna... *brrhh* No, eihän siinä, vähän tarttui tavaroita mukaa ja sitten suunnattiin kohti kotia. Viikonlopun aikana kertyi auton mittariin viitisensataa kilometriä. Se ei olltu kovin kiva, kun itse joutuu bensat maksamaan, mutta minkäs teet.

Tänään kävin sitten pyörittelemässä tuota MusiikkiModen mobilelavayhdistelmää inssissä hyväksyttävän suorituksen arvoisesti. On vain tosiaan sen verran iso tuo yhdistelmä, että vähän se inssi katsoi asioita sormiensa läpi. Totesi vaan, että kyllä tuo käsittely kuitenkin sen verran hyvin sujuu, että eiköhän se riitä. :) Triplaantui sitten tuossa yhteydessä ajokortin kirjainten lukumäärä: BC->BEC1EC. Ja nyt on noita kirjaimia enemmän kuin isällä... Oli se sen arvoista kyllä. ;)

Saas nähdä koska on seuraava keikka. Muutama viikko tässä kai on tällä hetkellä vielä kalenterissa tyhjää, mutta aika nopeastihan se taas täyttyy. Jos nyt kuitenkin yrittäisi tässä välillä saada dippatyötkin vähän eteenpäin. Olisi ihan jees.

Ei kommentteja: