2008-04-14

2008-04-07 ja -08, Kouluttautumista, Akun Tehdas

Taas on parin päivän koulutussessiot takana. Tällä kerralla aiheena oli kiertuemanagerointi ja kaikenlainen lavamiksaukseen (=monitoroint) liittyvä, sisältäen toki mikityksen ja kaapeloinnit. Tokihan nuo jälkimmäiset vaikuttavat myös saliin päin kuultavaan ääneen, mutta yhtään isommissa tapahtumissa ovat lavahenkilökunnan vastuulla, joten kuuluvat sille puolelle enemmänkin.

Paljon tuli opittua uutta, ja kerrattua vanhaa. Se on ollut varsin mukava huomata, että vaikka en olekaan mitään kovin isoja juttuja vielä päässyt tekemään, niin silti monta juttua on tullut pähkäiltyä oikein. Kun kurssilla tulee joku asia esiin, että näin se kannattaa tehdä, niin on vain voinut todeta itsekseen, että noinhan se on tullut tehtyä jo monta vuotta. Kiva saada tuolla tavalla tavallaan epäsuoraa palautetta omasta toiminnasta. Mutta, aina kannattaa omia ajatusmalleja ja toimintatapoja tutkailla kriittisesti ja ottaa opikseen. Se on oikeastaan ainut vaihtoehto, jolla tätä alaa voi oppia tekemään. Niin, ja siperia on tunnetusti se paras opettaja...

Ehkä sitä kohta pääsee taas kiinni ajanjuoksun kanssa tämän blogin osalta. Enää olisi yhden keikan kommentit omassa päässä ja toisaalta, seuraaviin keikkoihin on pari viikkoa aikaa. Ihan hyvä vain, että vähän hiljaiseloakin välillä. Sen verran muuten tuntuu olevan menoa tällä hetkellä.

Ugh.

Ei kommentteja: