2009-11-10

2009-11-07, WakeUp

44. jakso TV-WakeUpia takana. Ihan yllätyin, että noin kauan ollaan tuotakin projektia jo tehty. Aamulla oli jälleen ruuhkaa, kun myös Kotipuun väki kuvasi lauantaina. Käytännössä pystyimme saliin kasaamaan valoja+ääntä, mutta videokalusto saatiin vasta joskus puoli kolmen jälkeen käyttöön. Salissa ei myöskään olisi saanut pitää meteliä ennen tuota, mutta ei nuo muusikot sitä tunnu ymmärtävän... No, ilmeisesti mitenkään liian häiritsevästi ei tällä kertaa tarttunut meteli nauhalle.

Varsin jouhevasti asiat kuitenkin sujuivat, eikä mitään kovin kummaa noussut esiin päivän aikana. Purkua ehdin stressata etukäteen jonkin verran, mutta se sujui hämmästyttävän nopeasti. Yleensä olen ollut reilun tunnin päästä lähdössä kotiin, vaikka on vain purettu kamerakalusto takaisin tarkkaamoon. Tällä kertaa meni ehkä vartin pidempään, vaikka lähes koko tarkkaamo+kaikki kamerakalusto pakattiin Ossin autoon Maata Näkyvissä-festareita varten. Kiitoksia hyvin sujuneesta roudauksesta, kuvaustiimiläiset!

Ja sitten vielä se pakollinen kuva.Naispuoleisen tuottajamme näkemys ruokaympyrästä. Lupasin painottaa asiaa tähän tapaan blogissani. ;) Ottakaa tuosta mallia rakkaat lapsukaiset.

Nyt alkaakin olla urakka lopuillaan, puuttuvat kuvat on ilmeisesti saatu aika hyvin päivitettyä kirjoituksiin ja muutenkin kirjoitukset päivitetty tähän päivään. Ylihuomenna olisikin sitten lähtö Turkuun, saas nähdä mitä kaikkea tänä vuonna tapahtuu. Voisi taas yrittää ainakin jotain väliaikapäivityksiä sieltä saada raapustettua iltaisin hotellihuoneesta, mutta en kuitenkin lupaa mitään.

Adios!

Ei kommentteja: