2009-11-12

2009-11-12, Maata Näkyvissä, 1. päivä, Turku

Että semmosta, 1. päivä takana ja 3 edessä. Jos nyt selvitään tästä hotellimajoituksesta hengissä. Viime vuonna oli todella hyvä meininki, mutta nyt oli niin jäätävä vastaanotto respassa, että oli jotenkin ihan hölmistynyt olo. Ei olisi asiakaspalvelun ammattilaiselta tuollaista odottanut. Mutta, ei aina voi voittaa. Ja tänä vuonna meille on 3 hengen huoneita täyteen majoitettuna. Ja toki parisängyllä ainakin tämä. Loistavaa. Tai sitten ei. Mutta, ehkä sitä jotenkin selviää.

Tavaraa tuli kyllä taas vaihteeksi varsin riittävästi. RMC:ltä ainakin 3 kuorma-autoa ja 2 rekkaa. Lisäksi kaikenlaista pientä tuohon päälle. Taisi tuolla joku 15 tyyppiä olla tänään kasaamassakin tuota. Meillä on TV-puolella onneksi vähän vähemmän kaikkea. Tosin, tuotannon aikana väkeä on meilläkin varmaan 11, että kyllä tämäkin ihan iso produktio on. Muutama vielä tarvittaisiin lisää, mutta ehkä siitä pienellä säädöllä tulee jotain. Kokonaisuudessaan tapahtuman teknisen toteutuksen hoitamiseen tarvitaan varmaan joku 35 kaveria ainakin. Ehkä vähän enemmänkin. Niin, tämä siis pelkästään Turkuhallin osalta, onhan noita lavoja vielä muutama lisää tuolla messukeskuksen puolella.

Tänä vuonna uutena on käytössä Martinin Mac 250 Beameja Ihan mielenkiintoista nähdä, että kuinka ne toimii. Joku vertasi noita Alphabeam 300-lamppuihin, joita on hehkutettu paikoin varsin paljon. Eikä tuo modauskitti noihin Macceihin maksa käytännössä mitään, etenkin jos hankkii samalla jotain muuta kalustoa.

Muuten meillä sujui kasaaminen ilman sen suurempia ongelmia, mutta työläintä operaatiota ei vielä saatu tehtyä kun hallin takaosaan tulevan videotykin SDI-kaapeloinnissa oli jotain häikkää. Kunhan se saadaan kuntoon, niin sitten pääsen taas lennättämään tuon kaapelinipun viime vuoden tapaan. Se ei ole kivaa, mutta pakko mikä pakko.

Palo-oveen rälläköity aukkokin oli tallella. Eikä sitä ollut edes jaksettu tukkia... No, eipä ole meiltä pois se. :)

Mutta, jos tästä vähitellen rupeaisi miettimään tutimista, niin saisi ehkä nukuttua melkein jopa riittävästi. Seuraavat yöt kun saattavat jäädä lyhyemmiksi...

Ei kommentteja: