2009-12-21

2009-12-11, Apa Ali-Löytty, Joulupraise, Lempäälä

Ei ole kyllä koskaan kivaa vetää samaa keikkaa samana päivänä kahdessa eri paikassa. Etenkin kun on kauhea kiire saada kalusto toimimaan ja kasaan. No, iltatilaisuutta ennen ehdittiin kyllä käydä Ideaparkissa asti syömässä ja muutenkin ottaa rennosti, että se ei ollut ihan niin kiirus. Mutta kuitenkin.

Se mikä tuosta teki vielä vähän ärsyttävämmän, oli tilojen sijainti. Naapurirakennuksissa oli noi keikat, mutta toki kalusto piti pakata autoon tuolle matkalle ihan samaan tapaan kuin varastolta lähtiessä.

Onneksi muuten oli varsin helppo keikka, eikä mitään kauhean kummaa tapahtunut. Mitä nyt Apan bändi oli osunut keikkabussin palopaikalle kun kävivät vetojen välillä vähän asioilla. Joku hevariryhmän bussi oli syttynyt motarilla Ideaparkin lähellä palamaan, sen perässä oli ollut ko. porukan pikkubussi ja sitten Apan pikkubussi seuraavana. 1,5h olivat sitten seisseet siinä ennen kuin pääsivät liikkeelle.

Ja oli taas kivaa tehdä hommia bändin kanssa, jossa suurin osa soittajista on tuttuja vuosien ajalta. Siinä on aina ihan oma viiliksensä.

Hengissä selvittiin siitä(kin), ja ilman suurempia murheita. Onneksi joskus näinkin.

Ei kommentteja: