2012-06-01

Uusinta uutta

Päivittelinpä sitten aikani kuluksi firmani sivut, käykääpä katsomassa ja (v)ihastukaa. Tai jotain. www.ravoltek.net Vanhoista alkoi jo aika olla jättänyt, ja lisäksi yksinkertainen on kaunista, ainakin useinmiten.

Laitetaanpas tähän alkuun etäisesti blogin aihepiiriin liittyvä kuva. Kävin mittailemassa vähän @450-mobiiliverkon kuuluvuuksia erään projektin osalta, ja tuo oli kyseisessä sijainnissa kaikista paras paikka antennille. Vähän ihmettelin, kun huomasin oven raossa näkyvässä modeemissa täydet tolpat, mutta pakko se oli lopulta uskoa tarkempien nopeusmittausten jälkeen. Täytynee muuttaa meidän antenniasennusohjeistusta...

Oikeaoppinen antennin sijoittelu.


Mutta. Kuten edellisessä tekstissä jo kirjoittelin, niin kaikenlaisia keikkoja on tähänkin vuoteen mahtunut. Ja se on tullut jälleen huomattua, että informaation kulku on äärimmäisen haastavaa saada täysin aukottomaksi. "Ai, nää oli firman 50v-pirskeet. Kulta... Saisitko tuotua siitä Citymarketista edes jotkut mustat farkut..." Kuluneet turvakengät, mustat farkut ja vähän nuhjuinen fleece-takki oli lopullinen varustus. Meneehän se tietysti noinkin ykköset päällä olevan juhlayleisön seassa. Toisaalta, aika harvoin saa istua miksauspöydän vieressä 7000e sohvalla, ja syödä buffet-annosta siinä. :)

Kaikenlaista musiikkia, ja esityksiäkin on vastaan tullut. Kuten tuo alla oleva Tuisku-shöy. Ihan kaameaa tuubaahan se oli esityksenä, mutta sen pelasti edes jotenkin siedettävälle tasolle se, että oli hämmentävän hyvin tehtyä tuubaa. Taustabändi oli kova, siitä ei pääse mihinkään.Toisella keikalla tuli puolestaan vastaan Muumit & Duudsonit. Onhan siinäkin yhdistelmä. Ja pakko myöntää, että en edelleenkään ymmärrä sitä Duudsonien häröilyä. Tai siis lähinnä sitä, että miten se voi olla niin järkyttävän suosittua... Sinällään oli hauska keikka, että pikkuveljeni oli Muumipeikkona. Joskus sattuu näinkin. :)

Voi lekaparkaa.

Ei Muumitaloa lukita yöksi...
Innostuin (osittain pakon sanelemana) myös opettelemaan uusi taitoja. Mökillä meinasi haravointinakki iskeä, mutta onneksi satuin löytämään moottorisahan, ja niinpä halkopino sai kyytiä. Selkähän siinä meni äkkiseltään vetäistynä aika nätisti jumiin, etenkin kun sitä katkottavaa puuta oli se reilu 1,5 mottia. Ja sahan terä ei varsinkaan enää loppupuolella ollut enää parhaimmillaan. Muutamaa viikkoa myöhemmin otin haltuun jiirisahauksen, kun rouva halusi 6-kulmaisen kukkalaatikon pihalle. Tuonkin operaation tuloksena oli kipeytyneitä paikkoja, mutta hieman eri tavalla.
Tuolla taas muutaman kerran lämmittää saunaa.


Pyörivästä jiirisahan terästä pomppaava puu ei tuntunut kauhian mukavalta. Kuvion leveys n. 8cm.
Laitetaanpas tähän kohtaan kesäisen kelin (tosin ulkona taitaa sataa tällä hetkellä...) kunniaksi hieman talvisempia maisemia.

Näkymä läheisestä metsästä joskus tuossa taannoin.
Tämän kevään aikana on tosiaan tullut opittua kaikkea uutta. Kuten se, että tiukemmin sapattiin suhtautuvat juutalaiset eivät voi sapattina poistua useimmista hotellihuoneista, koska niissä on sähköllä toimiva lukko... Tai, kun olet kuvaamassa videolle stand up-keikkaa, niin kannattaa panostaa riittävän tukevaan kamerajalustaan. ;)

Taitaa olla purku lähestymässä, ilmeestä päätellen.
Loppuun voisin vielä heittää yhden kuvan taannoiselta mökkireissulta. Oli varsin tyyntä yöllä, enkä voinut vastustaa kiusausta.

Pitäisiköhän tuolle laiturille tehdä jotain? :)

Palaillaan taas asiaan. Yritän muistaa nappailla kuvia seuraavilta keikoilta, niin on sitten jotain päivitettävääkin.

Adidas Amigas.

Ei kommentteja: