2009-03-15

2009-03-07, WakeUp

Jälleen yksi WUP takana. Tällä kertaa oli vähän eri meininki, kun Kotipuu (eli saalemin tuottama lastenohjelma) oli kuvausvuorossa aamupäivästä. Pääsimme siis kamerakalustoa kasaamaan saliin vasta kolmen aikoihin. Joku meinasi stressata tuosta, mutta Tuomon kanssa saatiin homma tehtyä alle kahdessa tunnissa vaikka käytiin välillä syömässäkin. On se vain niin paljon nopeampaa tehdä tuota kahdestaan jonkun sellaisen kanssa, joka myös osaa säätää valkotasapainot yms.

Aamupäivällä käytiin rangerien kanssa kiipeilemässä sisäseinällä, mikä oli varsin mukavaa puuhaa. Paikat vaan meinas tulla kipeiksi, ja voimat se vei yllättävän tehokkaasti. Mutta kivaa oli. :) Ehkä myöhemmin uudestaan, jos kesällä pääsis vaikka ulos kokeilemaan tuota.

Muuten meni kuvaukset varsin mallikkaasti, mitä nyt pari pientä ongelmaa tuli. Olin pari säätöä unohtanut tehdä kameroihin, mutta eipä niitä kukaan erota kuvasta. Siis tavan tallaaja. Lisäksi yhden kameran backfocus-säätö hajosi, mutta se täytyy ensi kerralla korjata sitten gaffalla. Milläs muullakaan?-)

Ugh. Nyt vaikenen tämän osalta.

Ei kommentteja: