2009-03-15

2009-03-08, Nokia Mission tilaisuus, Metroareena

Piti käydä Jonzua tuuraamassa sen vakikeikalla, kun se itse huiteli puoliskonsa kanssa jossain ihan muualla. Sinällään oli vähän poikkeuksellista, että vaikka mission tilaisuuksissa onkin viime aikoina jonkin verran tullut oltua hommissa, niin noita perusiltoja metroareenalla olen ollut näkemässä ja tekemässä varmaan pari vuotta sitten viimeksi.

Tuolla on siis muutettu vähän kaiken sijoittelua tämän vuoden alusta. RMC:ltä on esimerkiksi vuokrattu kolme trussilinjaa nostimineen sekä valokalustoa+piuhaa tuolla säilytettäviksi. Toisaalta ihan kiva, niin saa vähän näyttävämmän näköisiä valojuttuja helpommin. Ja nyt myös PA on vähän järkevämmin, kun on 2 kaappia/puoli. Se aiempi keskiklusteri (3-4 noita HK:n purkkeja) ei vain toiminut, kampasuodinta oli enemmän kuin kampaamossa. On tuossa nykyisessäkin jotain hämminkiä vielä, mutta ehkä se vähitellen ajan kuluessa saadaan kuntoon. Tai sitten ei, mistäs sitä tietää. :)

Periaatteessa helppo setti oli kyseessä, mutta kun tulet toisen työmaalle, jossa kaikkea ei ole merkitty vierailevia täht... krhm, siis miksaajia silmälläpitäen, niin meinasi vähän "mennä sormi suuhun". Siis tuolla aikataululla, kun joutui vähän turhan lennossa tekemään tiettyjä juttuja. Mutta, ääni saatiin ulos ja kukaan ei tullut valittamaan, joten hyvinhän se siis meni loppujen lopuksi. ;) Kun vielä sai kyydinkin kotiin. Kiitoksia Petri!Kuvassa Petri (anteeksi huono kuva!) monitoritiskinsä kanssa. Itse miksaan mieluiten seisaaltaan, niin tuo on vähän liian matala ja pysty, mutta jos haluaa istua kun pyörittää nappuloita, niin mikäs siinä sitten. Hyvä kuitenkin, että miettii mitenkä haluaa töitä tehdä. Se on aina tärkeää.

Ei kommentteja: