2009-03-15

2009-02-20 ja -21, "Rajatapaus", Tornio

Että sellainen keikka tällä kertaa. Tornion helluntaiseurakunta järjesti nuoristotapahtuman, ja koska anoppila nyt sattuu olemaan sillä suunnalla, ja heillä oli ns. lievähkö puute äänentoiston osalta, niin teimme pienen visiitin sinne päin Suomea. Ihanaa aina ajella tuo 8h suuntaansa, onneksi Jyväskylän ja Oulun välillä on varsin pitkät pätkät 100 km/h, jopa talvella.

Auto oli varsin täynnä, kun piti pieni äänikalusto ottaa mukaan, mutta kyllä siihen nyt mahduttiin. Onneksi ei ollut kolmatta ihmistä mukana, sitten olisi voinut teettää jo vähän töitä. Aika perusiisi setti oli kyseessä, AOC oli pääesiintyjä ja sitten yhteislauluja pianon ja parin laulajan säestyksellä. Ai niin, oli yhdessä porukassa myös kitara+basso.

Se kyllä tuli todettua, että 01V ei ole hätäisen miehen pöytä, etenkään jos sitä ei ole käyttänyt ihan viime aikoina. Lisäksi toisen efektipaluun (tässä tapauksessa delay) potikka alkoi reistailla jossain vaiheessa. Siitä sai kyllä käännettyä lisää efektiä, mutta kun rupesi kääntämään sitä pois, niin hyppäsikin suuremmalle. Meinasi pari kertaa aiheuttaa hieman epämääräisen lopputuloksen... :)

Mitähän muuta? Ai niin, limsaa tuli käytyä Haaparannalta. Se on siellä kuitenkin niin paljon halvempaa kuin Suomessa. Lisäksi kokeilin elämäni ensimmäisen kerran lumessa kierimistä saunan yhteydessä. Avannossa olen kyllä käynyt ja tulen käymään jatkossakin, mutta tuo lumihanki oli ensimmäinen kerta. Oli kyllä varsin jees, joten tuskin jää viimeiseksi. :)

Herwanta kiittää, kuittaa ja vaikenee.

Ja nyt, vihdoinkin monen viikon päästä, muutama valittu kuva tuolta reissulta.Sukupolvien kohtaaminen. Vanha ja uusi Yamaha rinnakkain. Huomaa myös vanhan päällä olevat langattomien mikkien vastaanottimet sekä Sissi-Nalle. Jotenkin ne vain täydentävät kuvaa hyvin. :)Useissa kirkoissa ristit ovat jotenkin pliisuja ja tylsiä. Tuolla oli kuitenkin ihan eri meininki. Kunnon karkeaa hirttä ja isot, ties kuinka monituumaiset, naulat kruunaamassa teoksen.Niin, auto oli siis varsin täynnä. Takapenkillä oli vielä jokunen kassi sekä koiramme Triton. Mutta, kaikki mahtui mitä pitikin. :)

Ei kommentteja: