2008-06-30

2008-06-26, Apian lava, Valkeakoski

Tuo on kyllä varsin viihtyisä paikka. Puutteita toki on enemmän kuin tarpeeksi, mutta siis noin ajatuksena varsin nätti. Ja ympäristöltään kaunis. Kyseessä oli Valkeakosken hellareiden joku tuollainen ulkotapahtuma, joten ohjelmassa oli musiikkia ja vähän puhetta. Ihan hyvä meininki, väkeä vain oli jopa naurettavan vähän. Mutta, se nyt ei ole meidän ongelma.

Keikka meni varsin jouhevasti ja mitään kummaa ei tapahtunut. Sen vain itse huomasi, että alkaa suhtautua varsinkin näihin pienempiin keikkoihin jo tavallaan enemmän "ammattimaisesti" tai siis työn kannalta. Aiemmin kun oli keikkojen yhteydessä aina sellainen olo, että "Jee, keikka! Kivaa! Ja illalla sitten keikan jälkeen vielä jonnekin syömään ja vähän haastamaan juttua muiden roudareiden kanssa." niin nyt oli lähinnä olo "Jooh, puretaan tää setti nyt nopeesti, että pääsee kotiin nukkumaan." Ei siis mitenkään negatiivisella tavalla, vaan tuo on imho ihan luonnollistakin. Vaikka AV-hommat kivoja ovatkin, niin elämässä on kuitenkin paljon muutakin... ;)

Tässä nyt sitten vielä muutama kuva, perinteiseen tapaan.



Ensimmäiseksi kuva koko lavasta. Huomaa lavan läpi kasvava puu. Kai se sitten oli niin hieno yksilö, että sitä ei voinut kaataa lavan tieltä, tai jotain. No, kukin tyylillään.



Turvallisen näköinen tuo oikeanpuoleinen lamppu. Oli vain sen verran korkealla, että ei oikein päässyt korjaamaan sitä. Ja toisaalta, eihän se nyt meidän homma olisikaan ollut...



Näkymä rojuista. Huomaa jääkaappi, joka yrittää naamioitua vahvistinräkin viereen, siinä kuitenkaan täysin onnistumatta. Täytyy kyllä todeta, että kylmä juotava roudauksen lomassa on enemmän kuin jees.



Miksaajan pitää pysyä coolina ja työkykyisenä oli keli ja olo mikä hyvänsä. Huomaa aurinkolasit, vaikka paikka oli jo varjossa. Lisäksi huomaa korvien taakse vedetty huppu, pitäähän se nyt hyvänen aika kuulla mitä miksaa... ;)

Ai niin, ja kuvan taustalla näkyy myös kappale uimarannasta. Kun olisi tuon tiennyt, niin olisin ottanut kyllä uimavehkeet mukaan. Mutta ei sitä kaikkea aina voi tietää. :(

Nyt pois. Taas kerran.

Ei kommentteja: