2009-06-18

2009-06-18, Konferenssin 2. päivä, Keuruu

Ensimmäiset tilaisuudet takana, ja saunassakin ehti käydä. Mikäs tässä on ollessa, vaikka toi työväen sauna onkin varsinainen elämys. Saunassa oli ihan jees kyllä, mutta kun pukuhuonekin muistuttaa tropiikkia, niin välillä tuntuu turhauttavalta käydä pesulla tuolla. Hiki on pahempi lähtiessä kuin tullessa. :)

Tähän asti ollaan selvitty hengissä ihan hyvin, maalit vain eivät vieläkään olleet ehtineet täysin kuivua lavasteista/miksauskarsinasta, niin yksi jos toinenkin on huomannut saaneensa maalia vaatteisiin. Ja noi lavapalat jatkaa turpoamistaan, mielenkiinnolla odotan kuinka käy.

Tulipa tänään nähtyä palomiehetkin tositoimissa, ainakin melkein. Joutuivat yhteen asuntovaunuun murtautumaan, kun tuli höyryä jostain hieman epämääräisestä paikasta ja omistajasta ei tietystikään mitään havaintoa... Syyksi paljastui lämmityspannu, joka oli kuivanut ja ruvennut käryämään, ei siis vielä ollut mitään sen vakavampaa. Oli kuitenkin hyvä, että tuo saatiin sammutettua tarpeeksi ajoissa, niin mitään vakavampaa ei sitten ehtinyt tapahtua. Hyvin kyllä väkeä kerääntyi seuraamaan tapahtumia, mutta ainahan tuollaiset tietysti ihmisiä kiinnostavat. Ai niin, ja syy miksi itse jouduin tuota seuraamaan, on ihan yksinkertainen. Tapaus sattui vanhempieni asuntovaunun vieressä ja satuttiin istumaan siinä vähän aikaa tappamassa.

Taajuuksia on lisäksi tullut ihmeteltyä useaan otteeseen, ja jotenkin on vähän hämmentynyt olo. Meillä on tosiaan AKG:n WMS81-sarjaa käytössä 6 palaa kahdelta taajuusalueelta. Yhdessä alueessa on 15 valittavaa taajuutta, joista voidaan käyttää 3-5 samanaikaisesti. Manuaalissa ja laitteen kyljessä on merkattu muutama taajuus, joiden pitäisi toimia yhtäaikaisesti. AKG:n taajuuslaskentasofta taas sanoo, että nuo taajuudet eivät sovi käytettäväksi samanaikaisesti... Muutenkin tuli hieman hämmentäviä tuloksia kun asiaa tutki. Mutta, täytyy huomenna yrittää muistaa kysyä asiaa AKG:n maahantuojalta. Meille pitäisi kai tulla vieraileva miksaaja, joka on töissä tuolla, niin jos kaveri jotain osaisi sanoa asiaan.

Ylen miehetkin kävivät moikkaamassa. Tänä vuonna radiokokous äänitetään taas vaihteeksi pääteltassa, mutta siellä oli taas toinen kaveri sama kuin aiempina kahtena vuotena, niin tuli sitten tervehtimään. Ihan kiva noin. Muutenkin tuntuu Ylellä menneen homma paljon mukavampaan suuntaan, ja niiden kanssa on jopa ilo tehdä töitä. Ainakin tuon kaverin kanssa. En tiedä onko sitä vain onnistuttu antamaan sen verran ammattimainen kuva toiminnasta, että luottavat porukan osaamiseen. Vai onko vain kaverit vaihtuneet. Mutta, parempi näin.

Mutta, jos tästä vähitellen tutimaan, niin jaksaa taas aamulla nousta ihan liian aikaisin.

Ei kommentteja: