2009-06-26

2009-06-25, Tammerkosken silalla kasausta

"Etsitään miespuoleista henkilöä seuraavilla tuntomerkeillä: Mustat/tummat vaatteet, todennäköisesti Snickersin housut, turvakengät, vyöllä taskulamppu ja leatherman tai vastaava. Partaa saattaa olla, ja hiukset mahdollisesti pitkät. Tatuointejakin ehkä kädessä." Ei taitaisi vielä noilla tuntomerkeillä löytyä sitä tiettyä roudaria, jota ollaan etsimässä... ;)

Vaikka varsin sekalaista seurakuntaa tuntuu roudareina olevan, niin tiettyjä yhteisiä piirteitä kyllä löytyy. Osa ihan tiettyjen vaatimusten takia, ja osa muuten vaan ammattiylpeyden tai jonkun semmoisen myötä. Turvakengät ja muut varusteet sekä vaatetuksen ymmärtää ihan turvallisuuden sekä ulkoasun takia, mutta miksi suurimmalla osalla on Maglite ja Leatherman? :) Ei toki kaikilla, mutta usein vähintään jonkinlainen monitoimityökalu roikkuu vyöllä.

Niin, oltiin siis eilen kasaamassa kalustoa Tampereen keskustorilla Tammerkosken sillalla-tapahtumaa varten. Saas nähdä kuinka rikki sitä on tuon jälkeen. Eilen oli torstai, ja ensi viikon sunnuntaina tuo sitten puretaan. Arkisin olen töissä 8h, ja sitten suoraan tuonne, kotiin pääsee joskus puolenyön jälkeen. Viikonloput sitten kokonaan tuolla. Bändejä onkin sitten laidasta laitaan, pääseepä nyt vihdoinkin kuulemaan mm. Popedaa ja Apulantaa livenä. Ei niin, että niistä hirveästi perustaisin, mutta onhan ne isoja nimiä suomen rokkipiireissä, joten ihan kiva kuulla niitä. Onneksi yhtenä iltana on Semmarit, niin on edes jotain oikeasti järkevää. Ekan viikonlopun olen nyt ihan lavaroudarina, mutta ilmeisesti ensi viikolla pitäisi monitoritonttia sitten päivystää. Mutta, sen näkee sitten.

Ai niin, tuli myös harjoiteltua saksinostimella ajelua. En suosittele ensimmäiseksi kokeilupaikaksi mukulakivettyä toria. Se kun on kokeneellekin haastava alusta epätasaisuuden yms takia.

Eilen vein myös ajokorttilupahakemuksen poliisille. Jos tässä kesän aikana ehtisi ajaa C1E:n, kun se vielä on järkevään hintaan mahdollista. 9.9.2009 tuo muuttuu, eli siihen asti onnistuu vain inssillä+teorilla, jos on C-kortti ollut riittävän pitkään. Suosittelen kyllä harkitsemaan asiaa... Oli joku aloittelevan virkailijan oloinen täti siinä tiskillä, ja se oli vähän ihmeissään että mikä on lopullinen aakkosrivi. Pitkän pähkäilyn ja kaverille kilauttamisen jälkeen suostui uskomaan, että se oikea on BEC1EC. Vielä kun A:n ja D:n tohon hommais... :)

Jos tässä nyt vähitellen jatkaisi töiden tekoa täällä hyvin ilmastoidussa konttorissa. Illalla sitten saakin taas hikoilla ihan riittävästi, kun tuolla on varsin lämmin eikä se teltta yhtään helpota asiaa...

Ei kommentteja: