2009-06-29

2009-06-28, Tammerkosken sillalla, 3. päivä

3 takana, 6 edessä. Argh. Tuollaiset 3-4 päiväiset festarit on vielä ihan jees, mutta tää alkaa olla jo varsin pitkä. Jo parina päivänä porukka on kommentoinu kuinka tekniikka näyttää niin väsyneeltä, mitähän se sitten on loppuviikosta... :)

Semmarit tosiaan oli sunnuntai-illan poppoona paikalla. Sen porukan kanssa on kyllä kiva tehdä töidä, ja sitä on myös mukava kuunnella. Ja lavashow on kaikkea muuta ihan omaa luokkaansa. Kuinka monella bändillä on ihan normaalilla festarikeikalla mukanaan surffilauta, pinnasänky ja 2 kuntopyörää?-)

Oli vain sinällään vähän tylsä päivä, kun Semmareiden tarve meiltä oli valot+sähkö äänelle. Niiltä oli siis koko kattaus ääntä mukana. Meni sitten istuskeluksi toi ilta, mutta mikäs siinä kun palkka juoksee.

Aamulla tuota ennen oli ohjelmassa Kengurumeininkiä, ja sen jälkeen A. Aallon rytmiorkesteri. Molemmat oli kyllä omassa kategoriassaan varsin kovia tapauksia. Sääliksi vain kävi kenguruksi pukeutunutta solistia tuossa ekassa porukassa, kun ei tuolla eilen taas ollut mikään kovin viileä päivä...

Sain vain nukuttua vähän huonosti nyt yöllä, mutta ehkä sitä jotenkin jaksaa tän viikon. Saa nyt sitten nährä... Perjantaina ehkä on jopa lomaa päivätöistä, niin saa nukkua hieman pidempään ja pääsee sitten taluttelemaan vanhuksia tuonne. Silloin on joku ihmeen senioripäivä, mummokuoroja ja kaikkea sellaista tiedossa. Ehkä joukossa jokunen pappakin.

Ei kommentteja: